Atomizer Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jestem tu nowym modelarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dlaczego nie mogę pisać? Mam 30 samolotów do pokazania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Napisz coś więcej o sobie .Skoro masz taką flotę to pewnie początkujący nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajbach Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Cześć ja zaczynam od zera, może nie bo mam marzenia nie spełnione z dzieciństwa a jak wiadomo chlopaki nie wyrastają tylko zabawki mają drosze. Planuje zakup motoszybiwca o rozpiętości zmiennej 1600mm na 2600mm i nauki latania na razie do 800m. W następnym etapem będzie przejście na latanie na większe odległości. Jak możecie podpowiedzieć czy większy tym lepszy, oczywiście na większe odległości planuje GPS, autopilota, żyroskop i wizje w realu. Co sądzicie o Chinie czy warto się w to pchać Hobbyking, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi