Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 1. Pisz wolniej - wszyscy to docenią. 2. Chciałem w ogóle tak tylko Cie pochwalić, że na pierwszy model wziąłeś jednak coś trenerkowatego, a nie jakiegos Mustanga czy innego akrobata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dzięki model Który wcześniej chciałem kupić nie był trenerkiem a okazało się że był bez aparatury i postanowiłem kupić tego głupio że ma kanał 27 ale w pobliżu naszej wsi nikt nie lata tylko tacy doświadczeni panowie z którymi się zaprzyjaźniłem i jak trzeba mi coś pomóc to niema sprawy i tak rozbiłem osłonkę silnika przy nauce lądowania na trawie (krótkiej) ale na szczęście jest tylko pęknięta lekko no i tak mnie szkolą ale model się super sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 No tak bo niektórzy to na pierwszy model brali f-14 bo był tani.A potem się chwalili. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrink Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kolego Kicaii. Weź się w garść i zacznij pisać po polsku (chociaż trochę). Cała twoja wypowiedź, to jedno wielkie zdanie praktycznie pozbawione sensu, a i sens poprzednich też był mierny (brak przecinków, początku i końca zdania, itd.). Jak wszystko robisz tak samo szybko jak kupujesz samoloty i piszesz, to gratuluje. Pewnie model też idealnie sprawdziłeś przed lotem. I pewnie napiszesz że tak (bo co innego), przecież ty wszystko wiesz najlepiej. Nie słuchasz kolegów (w 100%-ach), a prosisz o poradę. Żałosne. I jeszcze jedno. Jak sie pisze, że zasięg na 27MHz (częstotliwości a nie kanale), jest taki sam jak w instrukcji bez sprawdzenia, i do tego bez tego samego sprawdzenia zasięgu "na sucho", wykonuje się pierwszy i czasami ostatni lot, to już mistrzostwo. (Gratuluje udanego lotu). Zazwyczaj w zabawkach na 27 jest zasięg kilkukrotnie mniejszy niż jest to napisane w instrukcji. No ale pewnie się mylę. Pozdrawiam i życzę powodzenia w lataniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.