Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 1. Pisz wolniej - wszyscy to docenią. 2. Chciałem w ogóle tak tylko Cie pochwalić, że na pierwszy model wziąłeś jednak coś trenerkowatego, a nie jakiegos Mustanga czy innego akrobata
Kicaii Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 dzięki model Który wcześniej chciałem kupić nie był trenerkiem a okazało się że był bez aparatury i postanowiłem kupić tego głupio że ma kanał 27 ale w pobliżu naszej wsi nikt nie lata tylko tacy doświadczeni panowie z którymi się zaprzyjaźniłem i jak trzeba mi coś pomóc to niema sprawy i tak rozbiłem osłonkę silnika przy nauce lądowania na trawie (krótkiej) ale na szczęście jest tylko pęknięta lekko no i tak mnie szkolą ale model się super sprawuje.
Mortez Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 No tak bo niektórzy to na pierwszy model brali f-14 bo był tani.A potem się chwalili. :wink:
shrink Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kolego Kicaii. Weź się w garść i zacznij pisać po polsku (chociaż trochę). Cała twoja wypowiedź, to jedno wielkie zdanie praktycznie pozbawione sensu, a i sens poprzednich też był mierny (brak przecinków, początku i końca zdania, itd.). Jak wszystko robisz tak samo szybko jak kupujesz samoloty i piszesz, to gratuluje. Pewnie model też idealnie sprawdziłeś przed lotem. I pewnie napiszesz że tak (bo co innego), przecież ty wszystko wiesz najlepiej. Nie słuchasz kolegów (w 100%-ach), a prosisz o poradę. Żałosne. I jeszcze jedno. Jak sie pisze, że zasięg na 27MHz (częstotliwości a nie kanale), jest taki sam jak w instrukcji bez sprawdzenia, i do tego bez tego samego sprawdzenia zasięgu "na sucho", wykonuje się pierwszy i czasami ostatni lot, to już mistrzostwo. (Gratuluje udanego lotu). Zazwyczaj w zabawkach na 27 jest zasięg kilkukrotnie mniejszy niż jest to napisane w instrukcji. No ale pewnie się mylę. Pozdrawiam i życzę powodzenia w lataniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.