ASmen Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam, jestem świeży na forum wiec starym zwyczajem mowie DZIEN DOBRY. ps. chyba się człowiek starzeje bo 15min zajęła mi rejestracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 POWITALNIA - Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASmen Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 hehe, czyli że za krótko było... A wiec tak, doświadczenia nie mam praktycznie wcale, aczkolwiek latanie i modele podobały mi się zawsze. Jakiś czas temu zapupiłem wiec motoszybowiec, który po serii nieudanych startów zaliczył dość konkretnego kreta i od tego czasu trafił na wieszak i tak sobie wisi... Temat modeli jednak wrócił. Skoro nie szybowiec to w takim razie multikopter, tu i ówdzie nazywany dronem Jako że jestem wielkim napaleńcem chciałem zakupić od razu coś takiego http://www.banggood.com/Eachine-Racer-250-FPV-Drone-w-Eachine-I6-2_4G-6CH-Transmitter-7-Inch-32CH-Monitor-HD-Camera-RTF-p-1008942.html O przepraszam, podzieliło mi się na dwa posty Dzięki żonie jednak kupiłem mała tanią i równie chińską zabawkę która wycieła już kilka ładnych dzwonów, zerwała sie z uwięzi ect. Wiec doświadczenie zdobywam.W planie jest budowa własnej "zabawki" i stąd też moja obecność na forum, aby mieć możliwość poczytać i podpytać tych którzy doświadczenie mają znacznie większe ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Arku, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi