dawid90 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Chcial bym zaczac przygode z modelarstwem ale jako poczatkujacy mam wiele pytan czy kupujac taki model http://www.allegro.pl/ item379052606_super_auto_rc_buggy_szybki_60_km_h_4x4_pakiet.html na inny mnie nie stac. z silnikiem jak to pisza klasy 540 mozna zaczac sie bawic czy trzeba przeznaczyc na to wieksze fundusze... i czy za jakis czas mozna wymienic ten silnik na mocniejszy np http://www.lrp.pl/sklep_gamahobby/product_info.php?cPath=372_972&products_id=9753 oczywiscie w odpowiednim rozmiaze i czy ruznice mocy miedzy taki silnikami mozna zauwazyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 różnice między silnikami zobaczysz miałem ten samochód tylko niebieski i byłem z niego zadowolony i dokupiłem do niego silnik lepszy o wiiieeeele tylko że po 10 min jazdy weszłem w zakręt i niestety dachowałem no i samochód sie rozleciał. ale jak na początek dla mnie był super polecam go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zapraszam na www.aleksteam.yoyo.pl wszystko o samochodach rc!! Tam na pewno znajdziesz odpowiedź na każde pytanie związane z samochodami!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid90 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mam jeszcze takie pytanie co do napedu modeli. Model 2wd bedzie szybszy i bedzie lepiej przyspieszal od modelu 4wd czy gorsza przyczepnosc w napedzie 2wd zostanie wyrownana ze stratami mocy spowodowane napedem na 4 kola ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 niestety dachowałem no i samochód sie rozleciał. to co to był za złom, że sie rozleciał?? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Smolarek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mam jeszcze takie pytanie co do napedu modeli. Model 2wd bedzie szybszy i bedzie lepiej przyspieszal od modelu 4wd czy gorsza przyczepnosc w napedzie 2wd zostanie wyrownana ze stratami mocy spowodowane napedem na 4 kola ??? Kazdy model samochodu RC, z napedem na cztery kola bedzie zachowywal lepiej niz fwd, czy rwd. Nie znam przypadku w modelach 1:10, ze stalo sie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 jeździłem po polach i sie na kamień nabiłem a poza tym z qmplami skocznie mielismy no i zakręt po z koku i.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.