Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W sobotę odbył się lot mimo silnego wiatru, żółty jest za słaby i tylko jak jest cisza wiatrów będzie latał. Żółty 2016-04-09 walka z wiatrem.wmv
AMC Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W sobotę odbył się lot mimo silnego wiatru, żółty jest za słaby i tylko jak jest cisza wiatrów będzie latał. Skąd ja to znam...
Atomizer Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 a kolejny lot zakończony kraksą he he he... brawura Na szczęście nie połamał się aż tak strasznie, trzeba kupić nowe śmigło... Pękł kadłub w połowie, prosto dziobem w ziemię przy dużej prędkości. Wbił się aż do nory kreta Nie połapałem się z kierunkami, w pewnym momencie znalazł się na wys ok. 2m nad ziemią do góry nogami. Model żółty 23.04.2016r..wmv
AMC Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 a kolejny lot zakończony kraksą he he he... brawura Na szczęście nie połamał się aż tak strasznie, trzeba kupić nowe śmigło... Pękł kadłub w połowie, prosto dziobem w ziemię przy dużej prędkości. Wbił się aż do nory kreta Nie połapałem się z kierunkami, w pewnym momencie znalazł się na wys ok. 2m nad ziemią do góry nogami. Trzeba powołać Komisję... Są ofiary w ludziach ? A pilot to ile godzin nalotu miał na tamtą chwilę ? Może jakieś doszkolenie na symulatorze, skoro przeżył ...
Atomizer Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Model żółty spędził ok. 3godz. w powietrzu jak tej pory. Nie liczę lotów ale wykonałem nim ok 40, a dł. lotu to od 5-10min. Czasami są momenty, że gubię się jak za bardzo zacznę kręcić i nie w ta stronę co trzeba drążek pociągnę i wtedy bęc. He he he... Nigdy nie latałem tak nisko jak ostatnio, bo to jest niebezpieczne... Wystarczy podmuch wiatru i koniec lotu, a u mnie to cały czas ostatnio wieje.
Atomizer Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 Po ostatnim brawurowym locie i kraksie myślałem już nad wycofaniem samolotu ze służby, ale że się nie rozsypał w drobny mak kupiłem nowe śmigiełko i lata dalej. Bawiłem się ze spadochroniarzami z kauflandu, jeden miał zamontowana kamerkę ale nagranie kiepskie. W pierwszej fazie się kręci jak bąk a następnie szybko opada na ziemię i tam długo leży i czeka na wsparcie.
alkraj Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Ta kamerka niestety jest do niczego. Też mam identyczną i nagrania są po prostu tragiczne.
Atomizer Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 Ja ją dostałem za darmo aby się pobawić he he he... waży tylko 10g i kiepsko nagrywa to prawda
Rekomendowane odpowiedzi