Atomizer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W sobotę odbył się lot mimo silnego wiatru, żółty jest za słaby i tylko jak jest cisza wiatrów będzie latał. Żółty 2016-04-09 walka z wiatrem.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W sobotę odbył się lot mimo silnego wiatru, żółty jest za słaby i tylko jak jest cisza wiatrów będzie latał. Skąd ja to znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 a kolejny lot zakończony kraksą he he he... brawura Na szczęście nie połamał się aż tak strasznie, trzeba kupić nowe śmigło... Pękł kadłub w połowie, prosto dziobem w ziemię przy dużej prędkości. Wbił się aż do nory kreta Nie połapałem się z kierunkami, w pewnym momencie znalazł się na wys ok. 2m nad ziemią do góry nogami. Model żółty 23.04.2016r..wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 a kolejny lot zakończony kraksą he he he... brawura Na szczęście nie połamał się aż tak strasznie, trzeba kupić nowe śmigło... Pękł kadłub w połowie, prosto dziobem w ziemię przy dużej prędkości. Wbił się aż do nory kreta Nie połapałem się z kierunkami, w pewnym momencie znalazł się na wys ok. 2m nad ziemią do góry nogami. Trzeba powołać Komisję... Są ofiary w ludziach ? A pilot to ile godzin nalotu miał na tamtą chwilę ? Może jakieś doszkolenie na symulatorze, skoro przeżył ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Model żółty spędził ok. 3godz. w powietrzu jak tej pory. Nie liczę lotów ale wykonałem nim ok 40, a dł. lotu to od 5-10min. Czasami są momenty, że gubię się jak za bardzo zacznę kręcić i nie w ta stronę co trzeba drążek pociągnę i wtedy bęc. He he he... Nigdy nie latałem tak nisko jak ostatnio, bo to jest niebezpieczne... Wystarczy podmuch wiatru i koniec lotu, a u mnie to cały czas ostatnio wieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Po ostatnim brawurowym locie i kraksie myślałem już nad wycofaniem samolotu ze służby, ale że się nie rozsypał w drobny mak kupiłem nowe śmigiełko i lata dalej. Bawiłem się ze spadochroniarzami z kauflandu, jeden miał zamontowana kamerkę ale nagranie kiepskie. W pierwszej fazie się kręci jak bąk a następnie szybko opada na ziemię i tam długo leży i czeka na wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ta kamerka niestety jest do niczego. Też mam identyczną i nagrania są po prostu tragiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ja ją dostałem za darmo aby się pobawić he he he... waży tylko 10g i kiepsko nagrywa to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi