focus_73 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cześć. Mam na imię Krzysiek. Jak każdy "nowy" napiszę pare słów gwoli prezentacji. Modelarstwem interesowałem się od podstawówki. Z racji braku własnej gotówki były to tylko szybowce...Czyżyk,Młodzik,Jaskółka.... Potem było długo długo nic aż do zeszłego roku. Byłem wtedy za granicą na "wakacjach" i tam w sklepie modelarskim zobaczyłem pięknego Spitfire'a elektryka i znowu mnie "wzięło" Przywiozłem go stamtąd i miesiąc temu zacząłem trening. Na początku nie było za dobrze... Pierwszy start i ... naprawa zaraz potem :oops: Wiem że nie ma jakiejś super recepty na stanie się dobrym "pilotem". To jak z nauką jazdy na rowerze. Zanim zaczniesz jeździć muszą być upadki. Pozdrawiam wszystkich miłośników modeli RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cześć i witaj na forum. Chyba się ostatnio spotkaliśmy w Rudawcu .(Ja byłem z elektryczną Kataną) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_73 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam Tak pamiętam Cię. Piękny model i profesjonalista za sterami... Ja teraz czekam na części po ostatnim locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam witam ;] za tydzień w sobotę 21 jest ten piknik w Radawcu? i ta impreza jest jakoś połączona z imprezą dla Hospicjum Małego Księcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam. No chyba pikniku w ten weekend 21-22 nie ma. Najprawdopodobniej ma by w pierwszy weekend lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 tak piknik w Radawacu w 1st weekend lipca, za to 27-29 jest piknik w Chełmie 60km od lublina info www.ikar.chelm.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 focus_73, Witam, kolegę z lubelszczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 to sie pierwszego przejadę edo radawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 No to do zobaczenia;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.