focus_73 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cześć. Mam na imię Krzysiek. Jak każdy "nowy" napiszę pare słów gwoli prezentacji. Modelarstwem interesowałem się od podstawówki. Z racji braku własnej gotówki były to tylko szybowce...Czyżyk,Młodzik,Jaskółka.... Potem było długo długo nic aż do zeszłego roku. Byłem wtedy za granicą na "wakacjach" i tam w sklepie modelarskim zobaczyłem pięknego Spitfire'a elektryka i znowu mnie "wzięło" Przywiozłem go stamtąd i miesiąc temu zacząłem trening. Na początku nie było za dobrze... Pierwszy start i ... naprawa zaraz potem :oops: Wiem że nie ma jakiejś super recepty na stanie się dobrym "pilotem". To jak z nauką jazdy na rowerze. Zanim zaczniesz jeździć muszą być upadki. Pozdrawiam wszystkich miłośników modeli RC.
Tomek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cześć i witaj na forum. Chyba się ostatnio spotkaliśmy w Rudawcu .(Ja byłem z elektryczną Kataną)
focus_73 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam Tak pamiętam Cię. Piękny model i profesjonalista za sterami... Ja teraz czekam na części po ostatnim locie
qba Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam witam ;] za tydzień w sobotę 21 jest ten piknik w Radawcu? i ta impreza jest jakoś połączona z imprezą dla Hospicjum Małego Księcia?
Ostry Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam. No chyba pikniku w ten weekend 21-22 nie ma. Najprawdopodobniej ma by w pierwszy weekend lipca.
MacFlyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 tak piknik w Radawacu w 1st weekend lipca, za to 27-29 jest piknik w Chełmie 60km od lublina info www.ikar.chelm.prv.pl
Patryykk Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 focus_73, Witam, kolegę z lubelszczyzny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.