Mariusz S.A.U. Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Często na różnych forach można znaleźć piejące z zachwytu opinie "lajkoników" nad wyczynami zagranicznycznych modelarzy. link do lotów depronem w krajowym wykonaniu: http://www.s32722.ps.pl/Filmy/Futurion.wmv filmik waży 52MB ale warto obejrzeć . ps. Pilot to ta sama osoba, która została bezpodstawnie zlinczowana na (SAMI WIECIE JAKIM) forum za latanie depronem na Dworcu Centralnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 A kto to był bo nie kumam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Było: http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=141&start=30 Fakt - film jest niesamowity. Jakby postarać się o lepszą oprawę bez trudu możnaby pokazać sie z czymś takim w stanach czy na zachodzie europy i myslę że wszyscy pialiby z zachwytu ^^ POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Bardzo ładny filmik. Muzyka też dobrana To połączenie Disco-polo i Popu Może mnie kiedyś też będzie stać na takie wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz S.A.U. Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Było: http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=141&start=30 Przepraszam , przeoczyłem. :oops: Ale sądzę że ten filmik wart jest wyeksponowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 A, nieszkodzi Jak najbardziej jest! PS: Właśnie ten filmik skłonił mnie do zainteresowania się Futurionem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz S.A.U. Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Futurion faktycznie jest dobrym modelem, tak jak każdy inny prawidłowo opracowany model tej klasy. Ale trzeba pamiętać, że lata nie model tylko pilot, i aby osiągnąć wyniki trzeba trenować, trenować, trenować..... Przy czym trening to nie latanie po "całym niebie" tylko metodyczne "męczenie " poszczególnych figur, do perfekcji. A później latanie w wyznaczonej strefie i starty w zawodach (Tu dopiero można sprawdzić nabyte wcześniej umiejętności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mi do takiego latania jak z Warszawy na Księżyc - a i tak pewnie nigdy na to tyle czasu nie bede mógł poświęćic aby tak latać. Ale zawsze jak ma się taki model jak mistrzowie to człowiek sie tak wewnetrznie lepiej czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Naprawdę długo się zastanawiałem, zanim to napisałem. O gustach nie powinno się może dyskutować, ale nie dam rady. Podczas oglądania za pierwszym razem proponuję nie włączać dźwięku. Chyba, że lubimy muzykę dysko polo Ja popełniłem błąd i wytrzymałem tylko 2 minuty, wyłączyłem wszystko przez denerwujący mnie podkład muzyczny. Jak ochłonę, to kiedyś dooglądam, bo latanie mistrzowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ale trzeba pamiętać, że lata nie model tylko pilot, i aby osiągnąć wyniki trzeba trenować, trenować, trenować..... Panie Mariuszu nie koniecznie to jest prawda Ja naoglądałem się filmików z lotu modelem Diablo 3D, zrobiłem taki sam (mój pierwszy model 3D) i w pierwszym locie zrobiłem zawis (pierwszy w życiu-trwał z 5 sek.)i latałem w kółko na żyletkę więc albo jestem tak uzdolniony albo głupi-bo głupi ma zawsze szczęście :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 albo jestem tak uzdolniony albo głupi-bo głupi ma zawsze szczęście bez obrazy ale mi wypada ze głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 mnie też tak wychodzi;p ten filmik mnie zahipnotyzował chyba ale to nawet dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz S.A.U. Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Podczas oglądania za pierwszym razem proponuję nie włączać dźwięku. Chyba, że lubimy muzykę dysko polo Ja nie jestem autorem tego filmu, przesłał mi go Mateusz (pilot tego modelu) z prośbą o wrzucenie go na moim forum, i przy okazji wrzuciłem go też tutaj. Mnie też podkład muzyczny za bardzo nie leży, ale o gustach.... pierwszym locie zrobiłem zawis (pierwszy w życiu-trwał z 5 sek.)i latałem w kółko na żyletkę więc albo jestem tak uzdolniony No to jesteś uzdolniony, i teraz żeby twoje zdolności nie poszły na marne, proponuję przejść do drugiego etapu, czyli wykonywania regulaminowej akrobacji, ściśle z regulaminem, w strefie itd. Wierz mi, że to nie to samo, później zawody, tu do tego wszystkiego dochodzi jeszcze stres. Jak już wcześniej wspominałem nawet najbardziej "ekstremalne" latanie po całym niebie jest łatwiejsze od prawidłowo wykonanego programu prostej akrobacji np. F3A "club" lub F3Ai ps. Jeśli można to bardzo proszę zwracać się do mie bez Pan, po prostu Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Yo. No model robi wrażenie. Pilot jeszcze większe. Ja ostatecznie zakonczyłem rozdział z deproniakami ( slup wysokiego napięcia ). Hubert, i tak dużo wytrzymałeś. Ja jak usłyszalem pierwsze 19 sekund to wylaczylem dzwięk i zapodałem Iron Maiden 8) 8) Od razu lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 aby przejść do drugiego etapu należało by mieć lepsze wyposażenie bo moje obecne waży 220g wiec myślę ze o 100 za dużo :/ a na nowy silnik,akku i regiel nie mam kasy Ciągle próbuje zrobić silnik z CD ale nie wychodzą one najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz S.A.U. Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam nowy filmik, pilot ten sam http://www.sau.bleszno.net/filmy/Mateusz.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 fajny ten duży depro-model Są moze gdzieś jego zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 no fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.