marcinlota1977 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 he he ..spokojnie nic złego....chciałem się wymienić doświadczeniami...i tak podpytać co i jak...nawet nie zauwazylem ze już jest taka pora.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 spoko mały żarcik to mój numer 602210491 możemy pogadać o modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 jak skończysz pipera to podeślij foty....a to mój.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pozdrawiam miłośników Piperów. Może będzie jakaś okazja razem polatać? Sulechów Gubin Świebodzin nie są od siebie zbyt odległe. a tak wygląda mój Piper - jeszcze w trakcie budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 ze tak spytam...jakiego producenta jet ten piper...? Wygląda na konkretny...a i najwazniejsze na kiedy planowany jest start to chętnie przyjadę na loty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 prace idą całą parą nad modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jest to Piper CMPro rozp 2310mm. Oblot już byl - czekam na trochę cieplejszą pogodę i dam znać kiedy i gdzie następne loty. Tomek z Sulechowa domagał się obecności przy oblocie i prawdopodobnie będę latał w Cigacicach w obecności Tomka ;-) Na pewno jakoś się skrzykniemy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 to czekam na informacje i postaram sie przyjechać...tylko musze wiedzieć wczesniej.....nie wiem gdzie to jest dokładnie ...wiem gdzie w świebodzinie latają ale na pewno znajde...No Tomek spory ten Piperek ,rozumiem ze już skończony?.....mój numer 792969490 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 jeszcze nie skończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Model w sumie gotowy waga wyszła jakieś 5.9kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 No to w górę ja jutro oblatuje su Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 No no....wygląda całkiem ciekawie......hehe też na ławie ..moja się wydziera ze mam zabierać te zabawki z ławy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Bardzo ladnie się prezentuje - no i jest większy od mojego ;-) Tomek & Tomek to kiedy latamy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 ja nie wiem ten tydzień odpada nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Tomek to czekam na film z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Piękny piper moze bedzie okazja polatac piperami tak w 2-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 była by na pewno fajna zabawa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam . Oblot udany za chwile wstawię link do filmu z pierwszego mojego oblotu su 31 . Przed lotem pełen luzik . Jest film w moim temacie http://pfmrc.eu/index.php?/topic/59521-lmk-kargowa-kana%C5%82-modelarski-na-ytfilmy/ film jest też tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Gratuluję udanego oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dzięki Panie Tomaszu teraz czekamy na Twojego pajperka mam nadzieję że jakiś film nakrecisz. ???? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi