KaRtOnFLY Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam wszystkich prosił bym o pomoc w doborze serw do mojego nowego modelu edge 540 to jest wersja pomalowana w redbull wcześniej latałem tylko na frontierze 40 wiec nie mam za wiele doświadczenia a chciałbym żeby chodziło to bardzo sprawnie i bezawaryjnie no i jeszcze krótke pytanie jakie aku wybrac? bo w moimi "trnerku" miałem 4 calowe akumulatorki i nie wiem jak myslicie czy to samo dac do tego czy cos lepszego ?? prosze o pomoc !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jeśli Twój odbiornik toleruje napięcie 8,4V, to użyłbym Hitec HS-430BH oraz pakietu Li-Po 2S (7,4V). W jednym z modeli mam taki pakiet o pojemności 2200mAh, w innym, lżejszym 600mAh. Ten drugi muszę ładować co jakieś 5-6 godzin latania, a więc w praktyce, po powrocie z wyprawy na lotnisko. Zaletą jest zasilanie serwomechanizmów wprost z wydajnego pakietu, co naprawdę procentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gignasiak Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Hitec HS-322HD i akumlatorek 5 cel (6v) tylko polutowane powinno wystarczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi