RyżyKoń Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam. Od dawna czytam PFM , a wiedza kótą dzielą się koledzy, jest dla mnie bezcenna . Dopiero od dwóch lat straciłem głowę do modeli rc I ciągle jest to dla mnie niesamowicie ciekawe. . Mam "flotę " 13 modeli z którch 3 są oblatene. Nie pisze to aby się chwalić , ale aby zwrócić uwage wszystkim ,którzy jak ja zaczynają przygodę z modelarstwem samolotowym na niewłaściwa kolejność . Nie kupujcie pięknych modeli , dużych makiet, szybowcóe , akrobatów , zacznijcie od skromnego jednego motoszybowca I katując go trenujcie latanie . Symulator to zabawka . Praktyka I tylko praktyka wylatanych godzin jest najważniejsza. Pozdrawiam serdecznie, życząc wwszystkim udanych lądowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi