idfx Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Mnie zaciekawił już na początku fakt, że grafenowe (z HK) są cięższe od "tradycyjnych" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio101 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Może już ktoś ocenić jakość tych pakietów ? trzymają parametry podawane przez producenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jeśli to jeszcze kogoś interesuje, to tu jest nieco, : http://www.elektromodellflug.de/turnigy-graphene.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Używam ich od dłuższego czasu w helikopterze. 6s4000, latam krótko bo około 2:30 ale w tym czasie cały pakiet drenuje do 3.79. Są to najlepsze pakiety jakie miałem. A mam i miałem TGY HD i Gensy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi