Piper Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pogoda nie dopisała ale było dobrze pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Okazuje się, że w woj. lubuskim jest więcej modelarzy niż by się wydawało. Mam nadzieję, że będzie okazja na wspólne loty. Modelarze ze Świebodzina pozdrawiają modelarzy z Międzyrzecza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piper Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Tak trochu nas jest my co tydzien sie spotykamy na Jagielniku kolo miedzyrzecza wiec zapraszamy na Facebooku mamy strone rc asy i tam zawsze sa info kiedy i gdzie sie spotykamy pozdrawiamy modelarzy z Swiebodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Kargowa też aktywna cały rok latamy nawet w zimie też mamy profil na fb Lotnisko Modelarskie Kargowa zapraszamy na profil fb i do wspólnego latania ☺ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piper Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 I pogoda dopisala tak miedzyrzecz bawi sie co tydzien w soboty zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 A ja też mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi