koriolan2 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam szanownych forumowiczów. Od pewnego czasu jestem w posiadaniu w/w modelu. Poszperałem trochę w sieci i wiem już co nieco na jego temat. Mam jednak prośbę do kolegów ,może ktoś wie, o opinie o tym modelu . Jak widać model jest uszkodzony, złamane końcówki skrzydeł, nie przeżył chyba transportu, więc proszę o rady jak fachowo mogę to naprawić. Cóż nie jestem orłem w tym temacie. I jeszcze jedno pytanie. W modelu brakuje bagnetu skrzydeł, wygląda że był węglowy . Skąd wziąć albo jak dorobić bagnet. Dziękuje z góry za odpowiedzi . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Od Jaro po 15eur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Elipsy latają znakomicie ! mam staruszkę w wersji 2T. Bagnet trzeba dokupić u producenta. Sklejenie końcówek o ile nie ma innych uszkodzeń jest łatwe . Wpadnij do klubu w środę to pokażę jak zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koriolan2 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dzięki za podpowiedż. Pokażę się w klubie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Środa już była .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koriolan2 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ale jeszcze będzie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi