Bartek Piękoś Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Też zrobiłem dziś rzutka. Zdjęcie dam jutro, bo został w aucie pod blokiem - zabraliśmy go na zakupy do marketu, żeby trochę popuszczać, bo na zewnątrz wieje. Nikt się nie bulwersował, wywołaliśmy za to spore zaciekawienie. Nasz jest w wersji budżetowej, same podkłady, bez kleju, rozpiętość ponad 60cm. Nie ważyłem. Lata fajnie, w każdym razie dzieci uchachane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Brawo, popularyzujesz odważnie sztukę modelarską w Narodzie ! Żeby tak cały mógł się uchachać, to byłby krok w kierunku Raju . Wymyśliłem, że też zrobię rzutka, wezmę nitkę i deproniaka 900mm, a potem... Diesiat', diewiat' , wosiem, siem, sziest', piat', czetyrie, tri, dwa, adin, NULL !!! Wot, gaaawno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 To ja dziś na deszczu w błocie za domem małe zbocze sobie znalazłem , a Bartek w ciepełku w markecie se lata .. , pomysł super , kto na dziecko nakrzyczy że z zabawką sobie przyszło . A Andrzej widzę nie odpuści , holowanie musi być Tylko film jakiś z tego holowania nagrać , bo ubaw pewnie po pachy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Żeby tylko to wyglądało na holowanie a nie na ciągnięcie od startu do lądownia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Hmmm... Jak by tu zrobić, żeby po wyczepieniu sam do domu wrócił... Albo żeby dał się znaleźć chociaż. !!! Eureka! - mam psa, umie tropić i szukać, wie jak chwytać kruche rzeczy. Z oddawaniem bywa różnie... Film musi być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zrób kadłub z kabanosa , znaleźć znajdzie ale czy przyniesie ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Przyniesie, przyniesie... Uciesznie uchachane pyszczysko . A kadłub... no, nie jestem pewny... Ale odbudować nietrudno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 20 min.pracy, zero kleju, do wyważenia potrzebował kilku gramów, bo za bardzo wysunąłem skrzydła do przodu/zrobiłem za długi ogon. Rozpiętość 79cm, długość 80cm, ciężar: 31g. Podkłady Arbitron, 5mm. Oto nasz budżetowiec, bywalec marketów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 To i pewnie łatwy w transporcie , rozbierasz do koperty bąbelkowej i w drogę . Nie gnie ci w każdą stronę kadłuba i skrzydła przy taaakiej rozpiętości ?? . A u mnie dziś był brat na obiedzie i oznajmił że bez zabawki nie odjedzie , bo aż się prosi żeby go do roboty zabrać i na hali popuszczać w przerwie śniadaniowej . A tu jeszcze cały miot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Widzę że ruszyłeś z produkcją na całego. Dzisiaj moja mała stwierdziła że ściana jest za twarda i do środka samolocik nie wleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nie gnie ci w każdą stronę kadłuba i skrzydła przy taaakiej rozpiętości ??Skrzydła się nie gną, kadłub faluje na boki jak rybi ogon, ale nie zauważyłem, żeby mu to w locie przeszkadzało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Heh robiłem maskę do slowlyeya, został kawałek podkładu pod panele na biurku, więc myślę sobie, nie wyrzucę przecież. Kilka szybkich ruchów nożem od ręki i to lata :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 a to moje wypociny a to moje wypociny a to moje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Całkiem fajne te "wypociny" Konstrukcja ewoluuje w kierunku poszukiwania korzystnych materiałów... Widzę, że wymagał wyważenia. A już ulotniony ? No i jak się czuje w powietrzu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ten bardziej zaawansowany i na pleckach lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Diana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 To się posypały rzutki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 ulotniony dość szybki w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A my dalej testujemy , na zewnątrz też sobie radzi nieźle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 ulotniony dość szybki w powietrzu Gratulacje ! A my dalej testujemy , na zewnątrz też sobie radzi nieźle ! Zaprogramowałeś ten lot, przyznaj się ! AT Mega w kadłubie i piezomicroserwa... Ale auto ominął, jakby je widział... NASA udostępniła już ten program śledzący z Pershingów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi