Szymon Gniezno Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie jakie opinie macie na temat serw Town pro czy jakoś tak bo u siebie mam hitec i to chwilę mi coś w nich zgrzyta Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zależy jakie i do czego. Robiłem Wicherka25 i wsadzilem tam komplet standardowych tp sg5010. Jak zaczynałem zabawę i robiłem deproniaki to stać mnie było tylko na tp sg90. Mimo różnych opinii nigdy, żadne z serw, standardowe czy mikro, nigdy mi nie padło podczas pracy. Czy to w powietrzu czy na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie jakie opinie macie na temat serw Town pro czy jakoś tak bo u siebie mam hitec i to chwilę mi coś w nich zgrzyta Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Co masz na myśli mówiąc zgrzyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Zębów brakuje Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na to nic dziwnego. Oczywiście takiego nie urzywasz? Widocznie za słabe serwo lub z mocniejszego materiału tryby potrzebujesz. Mi w żadnym serwie podczas pracy nie padły tryby. Zdarzało się ze przy krecie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ja też używam tower pro sg-90 i 92 do metrowego akrobata z epp. Z tymi serwami zależy jak trafisz. Mam kilka które działają bez zarzutu, a mam też takie że cały czas brzęczą i "podskakują" w niektórych położeniach od nowości. Plus jest taki że są tanie, do deproniaka za kilka złotych mogą być, do droższego modelu bym nie ryzykował, lepiej dołożyć parę złotych i kupić coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Nie używam......krecik był i dlatego żeby zgubił tylko zastanawiam się czy na serwo gazu to hiteca potrzebje czy jakieś zwykle też da radę Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Zależy jakie model. Do silnika .12 użyłem sg90. Ale jak stosuje obecnie silniki .25, .46 wstawialem standardy sg5010. Natomiast jak miałem yaka 30ccm benzynę to na gazie było standardowy hitec mg645. Wszystko zależy od modelu i ile oczekujesz od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Gniezno Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ja mam os max 15 Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 15ccm czy .15? Bo to bardzo duża różnica. I jaki model i czego od niego oczekujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi