P.K. Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witam Wszystkich, Nazywam się Piotr, samoloty to moja pasja. W swoim życiu zbudowałem wiele modeli, zaczynając od niewielkich z "Małego modelarza" po aż 6m samoloty typu Albatros, Sobwith, P11c (1:3 oraz 1:4), PWS 26 (1:3), Fokker DR1 w skali 1:3. Aktualnie rozpoczynam budowę Fokkera w skali 1:2 wg swojego projektu. W innych postach postaram się na bieżąco przedstawiać budowę moich nowych samolotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witom prawie parafianina,już mosz wiernego kibica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 O Matko ! Powitać tak zasłużonego i konkretnego (mam na myśli wspólne "degustacje" na na Żarze )modelarza to nie lada zaszczyt. Piotrze ,uniżenie Witaj w naszych progach . Dla niekumatych -to Ten, od znanego na wszystkich piknikach 3 metrowego dwupłata PWS 26 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi