Szerszeń Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam nazywam się Mateusz i interesuje się modelarstwem rc od roku a od miesiaca posiadam model Cessna lx mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam nazywam się Mateusz i interesuje się modelarstwem rc od roku a od miesiaca posiadam model Cessna lx mini Witaj ! I jak Ci się lata małą Cessną ? Dni ostatnio wietrzne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Trochę buja ale nisko lecąc nie czuć tego aż tak 2 razy złamało mi się śmigiełko podczas lądowania ale ogólnie spoko dzięki Wysłane z mojego myPhone C-Smart_III przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Trochę buja ale nisko lecąc nie czuć tego aż tak 2 razy złamało mi się śmigiełko podczas lądowania ale ogólnie spoko dzięki Wysłane z mojego myPhone C-Smart_III przy użyciu Tapatalka Śmigiełka, zwłaszcza małe tak mają, że czasem się łamią. Myślę, że ta Cessenka z właścicielem w tle całkiem dobrze wyglądałaby na zdjęciu w avatarze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Się robi Wysłane z mojego myPhone C-Smart_III przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Się robi Wysłane z mojego myPhone C-Smart_III przy użyciu Tapatalka Jest OK., tak trzymaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzięki Wysłane z mojego myPhone C-Smart_III przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Więc witamy na forum . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi