AMC Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Szczelina jest duża. Jeszcze jedno pytanie : jak dużej kompensacji wznoszenia SW po wysunięciu klap na 45* / 90* wymaga Twój Cubby ? Używasz z drąga, z mixa czy wcale nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Nie używam miksów. Robię to z palca i nie wiem, ile wychylam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Nie używam miksów. Robię to z palca i nie wiem, ile wychylam. A ja czasem tak, ale pod wyłącznikiem tego mixa. Przy pierwszym użyciu włącznika autokorekty gaz > SW miałem wrażenie, jakbym załączył "kawałek" autopilota. To było dawno, nie było jeszcze prawdziwych AP do modeli. Ktoś z dezaprobatą napisał na innym Forum, że niedługo komputer wykona za niego cały zawodniczy program akrobacyjny, a On będzie na próżno poszukiwał zagubionej frajdy pod leżakiem ... Tak więc "z palca" jest OK. , jeśli ktoś ogarnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Sęk w tym, by chcieć się nauczyć. Mixy chcenie osłabiają a na pewno oddalają cel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Sęk w tym, by chcieć się nauczyć. Mixy chcenie osłabiają a na pewno oddalają cel Tak ! Chyba, że są komary ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Na komary najlepszy jest symulator. Nawet można nie wcierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Na komary najlepszy jest symulator. Nawet można nie wcierać. Symek ma niski współczynnik podrajcowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi