hubert_tata Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Po raz pierwszy zdarzyło mi się coś takiego Kolega @saper wysłał mi maila następującej treści: Słuchaj no stary kozaku nie marudz mi tu i nie wypisuj bzdur takich kont jak to co chcesz mi zablokowac mode stworzyc setki tysiecy i mozesz mnie i tak cmoknąć wiec lepiej wpełznij pod ten sam kamien z pod którego wypełzłeś i nie kozakuj tak samo jak twój wafel KxxxA ROZUMIESZ KxxxO CZY NIE ? I mam teraz problem, o co chodzi z tym waflem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 należało by obić mu niewyparzony dziub, ale nie wirtualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Na pal Go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Tekst dostałem na maila o 21:34, ale nie znałem go, gdy o 22:16 ( przypominam nie znając tego maila) wysłałem mu PW tej treści: "Witaj Przedstaw się, napisz coś o sobie, czytaj, czytaj, czytaj... napisz coś wartościowego i dopiero pogadamy. Nie mam ochoty reagować na Twoje posty zgłoszone do moderacji przez różnych użytkowników (do których mam zaufanie) - jeszcze kilka zgłoszeń i wywalę Cię z forum Pasuje Ci taki scenariusz ? PS Nie mam nic do Ciebie prywatnie, nie mam czasu analizować profili userów, ale nie lubię niepotrzebnej roboty, a Ty stwarzasz problemy." Do tej pory nie odebrał PMa. Może i dobrze, bo po takiej groźbie z mojej strony mógłby mnie zabić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nie wiem z czym tu czekac, bana mu i po problemie. Za mniejsze rzeczy ludzie wylatuja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Muahahah, ale imbecyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Widzę że właściwe kroki zostały już poczynione, nie ma się czym przejmować, typowe dziecko neostrady - jedyne nad czym warto tu rozmyślać to ogólny upadek społeczeństwa... BTW. już jego pierwsze posty wskazywały że będą kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 No tez wlasnie. Odstrzelony. Hu nekst ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Coś mi się wydaję ale za takiego maila to są już paragrafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Widzę że właściwe kroki zostały już poczynione No tak, ale on nawet nie zdążył odebrać tego PMa Mówi się, trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wyslij mu mailem Ale mysle, ze nie zrozumie, chyba, ze znizysz sie do jego poziomu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 hubert_tata, zawsze mu możesz wysłać mail na adres z którego się rejestrował, ale to daremny i zbędny trud :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Czemu on ma nadal aktywne konto? To dożywotni odstrzał, bez prawa do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Hm... dostałem podobny mail co Hubert i w odpowiedzi napisałem mu ,że w każdej chwili mogę ustalić jego adres i porozmawiać z jego rodzicami lub sprawę wnieść do sądu. Konto ma zbanowane. (Dlatego też pewnie nie odebrał jużHubert ,Twojego PM-a) Nie blokowałem konta , bo mam już jednego takiego ,co wystrzelił z podobnej armaty ,a teraz jest spokojnym userem . Czasami trzeba dać komuś 2 szansę ,szczególnie jeśli to młoda osoba i po radosnym byciu "NEO" przyjdzie wydorośleć i opamiętać się. Czasami zaś to już rozstanie dożywotnie , wszystko okaże się w ciągu kilku następnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Saper wykazał się wysokim polotem i przysłał wiązankę w swoim stylu. Więc dostał wieczystego bana i to było by na tyle współpracy z kolegą saperem. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 jakiś kiepski ten saper strasznie szybko wlazł na mine :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ruski pewnie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Saper wykazał się wysokim polotem i przysłał wiązankę w swoim stylu. Dzisiaj na maila też napisał mi coś miłego :rotfl: Chyba został moim wielbicielem, ciekawe kiedy mu się znudzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Hubert, podziel się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No i ja dolaczylem do grona respondentow. Saper to chyba on ? Flag this messageINFORMACJAMonday, June 23, 2008 5:00 PM From: "karolczarny@vp.pl" Add sender to Contacts To: polishpeterpeter@yahoo.com Witaj Peter, MASZ JAK W BANKU ZE JAK CIE SPOTKAM NA OBOJETNIE JAKIEJ IMPREZIE MODELARSKIEJ TO CI MORDE OBIJE A DO WASZEGO FORUM TO MACIE ZJEBANE ZABEZPIECZENIA Oczywiscie osobiscie zapraszam go na zlot pilotow FPV z ta roznica ze nikt nie bedzie nokogo bil.Porozmawialibysmy o zabezpieczeniach IP i co na to rodzice ? No chyba ze sie myle i jest dorosly,choc watpie.Ja nie jestem anonimowy i mozna do mnie przyjechac,odwiedzic,ale na mojej wsi to bilet raczej w jedna strone....Tak czy inaczej zapraszam,gips nie jest az tak drogi :rotfl: A za sasiada mam chirurga i osrodek niedaleko,sasiadka tam udziela sie,wiec fachowa pomoc zapewniona,gdyby dyskusja na tematy w/w byla zbyt ozywiona. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.