Szerszeń Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Samolocik super i fajnie że ogólnie sam wziąłeś się do pracy a) masz plany? b ) zależało mi bardziej na motoszybowcu ale jeżeli polecasz to przemyśle i c) czy ew pomógłbyś mi go zbudować mowie o Skype itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Hej. Ja tylko podbiję - nie koniecznie mały. To dość urazowe, nerwowe i nerwogenne. Elektroszybowiec do doskonalenia latania będzie super (rozpiętość koło 1400 i ma się spokojną głowę). Jeśli szukasz zaś trochę więcej wrażeń i nie boisz się napraw to ja polecam modele ESA - oczywiście od Marka (napolskimniebie.pl). Na pewno wytrzymają dłużej niż styropianowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Cześć zależy mi koniecznie na czymś co mógłbym sam zbudować ale po przeglądam również i tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Szybowca to mogę oddać za darmo bo akurat zalega mi na strychu, roz ok 1,8m. Wystarczą dwa serwa, jest możliwość montażu silnika, stan używany oddam za darmo, odbiór osobisty najlepiej. Możesz zacząć robić jak masz ochotę to co ja teraz robię S3 - Grumman F4F - 800mmDla mnie wkład finansowy to 30zł na dwa serwa, pozostałe części i materiały mam. A cenowo wygląda tak: silnik 46zł regulator 40-55zł pakiet 30zł dwa serwa 30zł migło 12zł piasta na śmigło 6zł zawiasy 9zł można samemu zrobić wtedy 0zł drut 1mm 2zł bowden 5-7zł mocowanie do bowdena 5zł styropian, balsa farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Naprawdę? To super na pewno skorzystam a zbudować zbuduje coś z depronu najpewniej toto Chciałbym toto bo wiem że konstrukcja jest sprawdzona i wiem że jeżeli zrobię wszystko dobrze to poleci więc w warsztacie rozpoczynam budowę trojeczki bo jest fajnie ogarnietay A co do szybowca priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Myślałem, że się nie zdecydujesz;). Rób systematyczną relację, zadawaj pytania z wyprzedzeniem. Jeśli będziesz odstępował od planów lub nie będziesz pewny czy dobrze je czytasz, informuj, co i jak chcesz zrobić. To pozwoli Ci uniknąć błędów i ich poprawiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi