otp2 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Serdecznie witam wszystkich użytkowników! Modelarstwem interesuję się od dość dawna. Pierwszy model latający RC złożylem z zestawu ARF w wieku 18/19 lat, był to akrobat metrowej rozpiętości z silnikiem 2,5cm - taka mała siekierka rc. Niezbyt szczęśliwy wybór jak na pierwszy model, pierwszy a zarazem ostatni lot udało mi się go utrzymać kilkanaście sekund w powietrzu a później kretobicie. Pęknięty płat roztrzaskany kadłub nie próbowałem już go naprawiać. Po tej kraksie strasznie się zniechęciłem do latania. Następne modele to auto rc i ślizg i długa 12 letnia przerwa. Teraz chciałbym wznowić hobby i zacząć od szybowca. Brakuje mi jednak wiedzy i praktyki dlatego liczę na Waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam pana na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam na forum.Nie przejmuj się kretami, ja tyle narozbijałem modeli że sam nie zliczę.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 To co ja mam powiedzieć?! Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Że w nagrodę zostałeś Moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaper Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zaraz, zaraz, jaka nagroda. Chyba, że :wink: nagroda :wink: Pozdrawiam i ja również witam degaussa - wszak tego dotyczy ten wątek :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.