Jacqubes Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 no no ale hitec flash5x nie jest jedyna zecza z "brak towaru" ale prawdopodobnie maja robic zamowienie na przelomie stycznia a lutego. Ja chciałem od nich kupić Flasha 5x, jeszcze w sierpniu, brak towaru jest od tamtej pory. Jednak wydałem stówke więcej i zakupiłem OPTICA 6 - ma zdecydowanie więcej mikserów Jak narazie jestem zadowolony, tylko moje ruchy są jeszcze bardzo nerwowe, wykonałem sobie pulpit z laminatu , moze będzie teraz lepiej szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Powiem tak ,Mam Sanwe VG6000 od 2 miesięcy sprawowała się bardzo dobrze do tygodnia temu, podczas lotu zrypał się ster lotek, w sklepie powiedzieli mi że padł potencjometr, jutro wysyłka na reklamacje, ale ogólnie dobra aparatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A ja jednak się zdecydowałem i kupiłem Hiteca Flash5. Jak się będzie sprawowało to wyjdzie w praniu. Dzisiaj dostałem paczkę (dzięki Piotr) i sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No pewnie wszystko okaże po jakimś czasie, moja aparaturka pojechała do sklepu, ciekawe jak długo będę czekał za 2 tygodnie mam ferie, dobrze by było jakbym miał ja przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja bym wybrał hiteca bo dużooo ludzi go używa i nie narzekają ... Czyli mówisz że mamy ferie razem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No tak się chyba składa ja zaczynam ferie od 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Z Hiteca to tylko serwa są naprawdę dobre nadajniki są straszne jakosc wykonania jest max na 3 i ostrzegam posiadaczy tych radyjek zobaczcie co się dzieje z kabelkami potencjometrów jeśli wychylicie drążek te nadajniki powinny być wycofane z produkcji ze względu na bezpieczeństwo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wszystkim wieszającym psy na Hitec'u polecam lekturę postów RysiaM na forum Alexa, gdzie m.in. pisał o postrzeganiu Hiteca na rynku amerykańskim. I pewnie zaraz wyjdzie, że ci Amerykanie to głupole, że używają Hiteca i tylko my, wybrańcy wiemy, że tylko JR, Futaba, MPX i Graupner są godne nazwy "sprzęt modelarski". Ale przez te kilka lat widziałem wiele Hitec'ów w użyciu, a nie widziałem problemów z nimi. Oczywiście, po kilku latach może intensywnie używane potencjometry tracą ciut precyzji, ale to nie są radia na długie lata użytkowania (w praktyce żadne nie są). Jak się komuś Hitec podoba - brać bez obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.