MarekJ Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jakiś czas temu odwiedziłem kolegów z lotniska modelarskiego Kęty, ale droga powietrzną . Poniżej klatka z filmu pokazująca teren, gdzie zlokalizowane jest lotnisko oraz link do filmu ze skrótem lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Fajne Marek . Dzięki za promocję naszego miejsca do latania ,szumnie nazywanego lotniskiem modelarskim . Jak widać trochę przestrzeni wokoło jest. Jaki dystans pokonałeś od siebie aby dotrzeć na Nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dokładnie w linii prostej odległość wynosi 8,3 km. Ja miałem nieco dłuższą trasę, bo omijałem bokiem Wilamowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi