Jacqubes Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No to powiem ile sniegu jest u mnie: w iejscu gdize nie nadeptane to 25-30cm śniegu... Pada juz od nocy, i nadal nie przestaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artex007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 U mnie do 40 cm ciagle pada i -2 stopnie brrrr zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Neon mamy chyba jeszcze jedno wspólne zaintersowanie : ROWER Po śniegu tez uwielbiam jeździć szczególnie w zakretach A w Toruniu sniegu jest akurat Nie za dużo i nie za mało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 O tak, row3er i zima to super sprawa U mnei jeszcze mało ślizgawek:| ale dziś 180 stopni zrobiłem bez podpierania, a te zzaaaaspy , miodzio dziś pokonałem 1,5 metrową Jutro jeszcze sie wybieram, może wyślizgają mocniej Powodzenia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 też lubie bo śnieg+rower= super zabawa szkoda że musiał się popsuć:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.