jacojaco Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Witam Jestem chętny na opcję full wiec jeśli można proszę także o 1 szt ;D
robraf Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 tez jestem chętny na taki układzik ale bez diod ( diody mam) kiedy mozna by bylo spodziewac się wysylki?
Marek_Spy Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Tylko dlaczego do tego zaprzęgłeś AT8 ? Toż to ogromny procesor :rotfl:
Lukis Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Odpowiadając na pytanie kolegi Marek_Spy: A dlaczego nie? Procesor może i na wyrost, ale akurat takie miałem pod ręką, a po drugie koszt niczym się nie różni od słabszych procesorów a po trzecie podstawkę programującą miałem już zrobioną pod te procesory Wiem, że minęło sporo czasu od moich ostatnich wypowiedzi i wizyt na tym forum, ale przez pewien czas po prostu nie miałem czasu na nic :/ Ale wróciłem i informuję, że na chętnych czeka 10szt. układów. Więc chętnych proszę o zgłoszenia na pm'a Cena też troszkę wyższa, bo poprzednia wersja była liczona z cenami netto... Więc teraz za opcję z diodami z wliczonymi kosztami wysyłki wyniesie 37zł a bez diod 32zł
Robson Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Witam, czy układy jeszcze aktualne. 8) Jakby co to podam namiary do wysyłki. Pozdrawiam Robert "Ale wróciłem i informuję, że na chętnych czeka 10szt. układów. Więc chętnych proszę o zgłoszenia na pm'a Cena też troszkę wyższa, bo poprzednia wersja była liczona z cenami netto... Więc teraz za opcję z diodami z wliczonymi kosztami wysyłki wyniesie 37zł a bez diod 32zł"
buwi777 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 OOoo - dobrze że przypomniałeś - jakby co to też proszę o szczegóły ...
Lukis Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 Dla chętnych zostały 3 sztuki Proszę pisać na pm'a jak ktos chce. Jak będą jeszcze chętni to mogę zrobić kolejne 10szt.
Robson Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 mija tydzień i bez odzewu. Zestawy są jeszcze dostępne?
buwi777 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 LUKIS ! Od tygodnia nie przeczytane PW. Jesteś tam jeszcze ????
faciu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Lukis czy masz jeszcze te komplety oświetlenia , bo jak masz to piszę się na 2 szt
buwi777 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Lukis nie odpowiedział od pół roku :twisted: :crazy: Sorry, że pytam - żyje ?????
Wiesiek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Chetnie kupie 2 sztuki na poczatek Od 20 grudnia do 10 stycznia jestem w Polsce, moge odebrac osobiscie.
faciu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 dzięki buwi777 za szybką odpowiedź, widzę ,iż nie ma co liczyć na kolegę lukisa trzeba radzić sobie samemu.
buwi777 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 trzeba radzić sobie samemu. poszukaj postów MAREK1707
Wiesiek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Lukis nie odpowiedział od pół roku :twisted: :crazy: Sorry, że pytam - żyje ????? Szkoda,system fajny,cena tez,moze sie jednak odezwie?
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Moim zadaniem do kitu :)A Marka 1707 sterownik mam i mogę z czystym sumieniem polecić . Troszke nalezy pogłowkować nad oprogramowaniem bo mozliwosci sa spore . I moze znowu pomarudze ale ma zbyt jak na moj gust prad bo tylko 400mA na kanał . A mnie sie marzy co najmnie 2 A To by swieciło :rotfl:
Adam P. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 I moze znowu pomarudze ale ma zbyt jak na moj gust prad bo tylko 400mA na kanał . A mnie sie marzy co najmnie 2 A To by swieciło :rotfl: Latająca choinka na święta się szykuje? :rotfl:
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Latająca choinka na święta się szykuje? :rotfl: Juz jest nosiciel swiatel ........ epp blast .
faciu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 znalazłem na allegro wyłącznik on-off podłączany do jednego z kanałów zakupie do tego kilka mrugających i stało świecących diodek - może będzie świecić jak na innych modelach. Myślałem też o listwie świecącej. Zbiorę kasę i jadę do sklepu z częściami. Musi tylko przyjść wyłącznik.
Marek_Spy Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 znalazłem na allegro wyłącznik on-off podłączany do jednego z kanałów zakupie do tego kilka mrugających i stało świecących diodek - może będzie świecić jak na innych modelach. Myślałem też o listwie świecącej. Zbiorę kasę i jadę do sklepu z częściami. Musi tylko przyjść wyłącznik. Dla mnie to marnowanie kasy . Z mojej praktyki wiem ze potrzeba naprawde silnych LED żeby coś było widać ..... Ale jakas moda im taniej tym lepiej ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.