jacojaco Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam Jestem chętny na opcję full wiec jeśli można proszę także o 1 szt ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 tez jestem chętny na taki układzik ale bez diod ( diody mam) kiedy mozna by bylo spodziewac się wysylki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tylko dlaczego do tego zaprzęgłeś AT8 ? Toż to ogromny procesor :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Odpowiadając na pytanie kolegi Marek_Spy: A dlaczego nie? Procesor może i na wyrost, ale akurat takie miałem pod ręką, a po drugie koszt niczym się nie różni od słabszych procesorów a po trzecie podstawkę programującą miałem już zrobioną pod te procesory Wiem, że minęło sporo czasu od moich ostatnich wypowiedzi i wizyt na tym forum, ale przez pewien czas po prostu nie miałem czasu na nic :/ Ale wróciłem i informuję, że na chętnych czeka 10szt. układów. Więc chętnych proszę o zgłoszenia na pm'a Cena też troszkę wyższa, bo poprzednia wersja była liczona z cenami netto... Więc teraz za opcję z diodami z wliczonymi kosztami wysyłki wyniesie 37zł a bez diod 32zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Witam, czy układy jeszcze aktualne. 8) Jakby co to podam namiary do wysyłki. Pozdrawiam Robert "Ale wróciłem i informuję, że na chętnych czeka 10szt. układów. Więc chętnych proszę o zgłoszenia na pm'a Cena też troszkę wyższa, bo poprzednia wersja była liczona z cenami netto... Więc teraz za opcję z diodami z wliczonymi kosztami wysyłki wyniesie 37zł a bez diod 32zł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 OOoo - dobrze że przypomniałeś - jakby co to też proszę o szczegóły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dla chętnych zostały 3 sztuki Proszę pisać na pm'a jak ktos chce. Jak będą jeszcze chętni to mogę zrobić kolejne 10szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 mija tydzień i bez odzewu. Zestawy są jeszcze dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 LUKIS ! Od tygodnia nie przeczytane PW. Jesteś tam jeszcze ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faciu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Lukis czy masz jeszcze te komplety oświetlenia , bo jak masz to piszę się na 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Lukis nie odpowiedział od pół roku :twisted: :crazy: Sorry, że pytam - żyje ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Chetnie kupie 2 sztuki na poczatek Od 20 grudnia do 10 stycznia jestem w Polsce, moge odebrac osobiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faciu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 dzięki buwi777 za szybką odpowiedź, widzę ,iż nie ma co liczyć na kolegę lukisa trzeba radzić sobie samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 trzeba radzić sobie samemu. poszukaj postów MAREK1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Lukis nie odpowiedział od pół roku :twisted: :crazy: Sorry, że pytam - żyje ????? Szkoda,system fajny,cena tez,moze sie jednak odezwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Moim zadaniem do kitu :)A Marka 1707 sterownik mam i mogę z czystym sumieniem polecić . Troszke nalezy pogłowkować nad oprogramowaniem bo mozliwosci sa spore . I moze znowu pomarudze ale ma zbyt jak na moj gust prad bo tylko 400mA na kanał . A mnie sie marzy co najmnie 2 A To by swieciło :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 I moze znowu pomarudze ale ma zbyt jak na moj gust prad bo tylko 400mA na kanał . A mnie sie marzy co najmnie 2 A To by swieciło :rotfl: Latająca choinka na święta się szykuje? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Latająca choinka na święta się szykuje? :rotfl: Juz jest nosiciel swiatel ........ epp blast . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faciu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 znalazłem na allegro wyłącznik on-off podłączany do jednego z kanałów zakupie do tego kilka mrugających i stało świecących diodek - może będzie świecić jak na innych modelach. Myślałem też o listwie świecącej. Zbiorę kasę i jadę do sklepu z częściami. Musi tylko przyjść wyłącznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 znalazłem na allegro wyłącznik on-off podłączany do jednego z kanałów zakupie do tego kilka mrugających i stało świecących diodek - może będzie świecić jak na innych modelach. Myślałem też o listwie świecącej. Zbiorę kasę i jadę do sklepu z częściami. Musi tylko przyjść wyłącznik. Dla mnie to marnowanie kasy . Z mojej praktyki wiem ze potrzeba naprawde silnych LED żeby coś było widać ..... Ale jakas moda im taniej tym lepiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.