Irek M Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 "Koń jaki jest każdy widzi" ale mam z nim mały problem. Po podłączeniu do odbiornika Optima + nadajnik Aurora 9 regulator wydaje cały czas piski; serwa działają ale silnik nie. Natomiast gdy przejdę na 35Mhz podłączając odbiornik HDF coś tam i Optic 6 to wszystko jest w najlepszym porządku. Cu da czy protest jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A gaz zaprogramował? One tak pipczą jak gaz nie jest na 0 Wysłane telepatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Wszystko było robione - ten widać nie lubi 2,4 Ghz . Dziś jeszcze okazało się, że z karty programującej nie mogę ustawić hamulca. Ten jest niezbędny bo model to latające skrzydełko Phantom fx-61, które dziś oblatałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi