rc_spy Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Komuś się może poniewiera link czy opis filtrów RL czy RC na wejściach Rembizi OSD ? Kiedyś to było na rc-cam, ale tego nie ma już, a obecnie dostępne opisy nie zawierają, opisując zwykle jakieś inne opcje. Niestety google nie pomogło, a i nieco sprawdziłem. Filterek taki był m.in. kiedyś opisywany jako do zastosowania we współpracy OSD z Coroną i jej RSSI wyciągniętym z układu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Mam przed sobą OSD ale nie wiem, o które konkretnie elementy chodzi. Możesz też zapytać bezpośrednio Zibiego - jest tu zalogowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc_spy Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Remzibi podesłał, dzięki ! Jakby się komuś miało przydać, to załączam linka https://sites.google.com/site/remzibiosd/5-external-sensors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi