spad Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 witam mam mały problem z symulatorami otóż wszystko działa poprawnie poza sterem kierunku wychyla się albo maksymalnie w lewo albo w prawo nie mam możliwości płynnego sterowania no i do tego wszystkiego ma jakieś dziwne stany i sam lata w lewo i w prawo (drży) czasem przestaje. dodam że aparatura raczej poprawnie działa z modelem wariuje tylko na symulatorach ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 kalibracja kontrolera w windowsie była? ćwiczę identyczny zestaw z różnymi symulatorami i nigdy mi się takie coś nie przydarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 kalibracja na komputerze lub źle przypisany kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 problem rozwiązany kalibracja w windowsie pomogła jeszcze jedno pytanie jak skonfigurować przełączniki aby działały w symulatorze ? w aparaturze mam soft er9x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 U mnie po podłączeniu przez przejściówkę usb żaden pstryczek nie działa, tylko drągi. W konfiguracji kontrolera gier mam saitek cośtamcośtam, niby ma 4 przyciski i 4 osie, ale przycisków nie udało mi się uaktywnić. Chociaż pstryczki DR/EXP działają, jak jest DR/EXP zaprogramowane w radiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 W multiflight możesz przypisać kanały jakie chcesz. F7. Patrzyłeś co tam widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi