GRZECHU I JURAS Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam i mam Wam do przedstawienia mapę Polski w dość ciekawym wydaniu. Może to kogoś zainteresuje ciekawa rzecz. http://212.244.179.188/website/Orto/viewer.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Aaaaaaa widziałem swój blok i garaż!!! Świetna mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 juz ta mape dawno widziałem i byłem zszokowany;) znalazłem swój samochód na parkingu pod moim domem;) takze naprawde swietna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No dokładnie super mapa, też zrobiła u mnie duże wrażenie. Normalnie bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mnie tam coś cienko działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Strasznie długo to wszystko się ładuje z powodu mojego wolnego łącza internetowego.. Ale stronka super. Wcześniej oglądałem tylko google earth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Takie google earth w wersji internetowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 wiele lepsze mapy malopolski sa na http://www.wrotamalopolski.pl rozdzielczosc zdjec lotniczych jest o wiele lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 No ładnie to z satelity widać, ale fotki starawe.... WV Transportera, który stoi obok mojej "stodoły" nie mam już od 5-ciu lat! A on tam nadal stoi... Myślałem ,że lotnisko z własnoręcznie "wystruganym" napisem będzie widać... Coś po prostu za wolno lata ten satelita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 wynika z tego, że zdjęcia były robione w duzym odstepie czasu, poniewaz zdjęcia mojej okolicy ustalilismy za zrobiono ok. 3 lata temu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Też tak stwierdziłem są 3-4 lata do tyłu. progamik jednak całkiem fajowy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Mnie coś się nie chce powiększać :/ Wszystko klikam i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 se jawe i flasha zainstaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Mapa nadal odbiega od standardów zachodnich i to dość sporo. Generalnie baaardzo mizerna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Fajnie popatrzeć, ale stare dane(a miejscami ich brak!), mało możliwości, no i mnie się posypała raz :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 No wiem że jest to raczej starsze wydanie, ale traktujcie ją jako zwyczajną ciekawostke. Najlepsze z tego jest to, że z satelity idzie tak fajną sprawę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hymm, a Google Maps widziałeś? :-D http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=Warsaw&ie=UTF8&z=12&t=h&om=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tutaj nasza biedna Polska też wypada znacznie gożej niż nasi koledzy z zachodu Nie mówiąc już o USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Może dlatego wypada gorzej, że ten satelita oblatuje nas szerokim łukiem, aby ominąć tą "pachnącą" atmosferkę lustracji, mściwości, nienawiści , zakompleksienia i arogancji? To mój żart oczywiscie i nic, broń boże o polityce...Ale na poważnie, ciekawe rzeczywiście dlaczego te "nasze" fotki są takie słabe? Może to też sprawa kaski, jaką trzeba za nie zapłacić Wielkiemu Bratu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam, ogladalem i Google Maps i Geoportal i kazdy z nich ma plusy i minusy ... w Geoportal widzialem miejsca w Polsce ktore nie potrafi pokazac (lub pokazuje b.niewyraznie) Google... Google ma zdjecia z przed chyba 3 lat - mimo ze pisza ze to wersja 2007 poprawiona - przez ten czas wybudowano obok 3 domy i zburzono 1 Fabryczke ....w starszej wersji Google widzialem moje autko pod domem - poza tym byla bardziej 3 D ! ta wersja jest za plaska ! -zawsze jak cos poprawia to spier...spieprzom.... I jeszcze cos - na tym linku Google nie idzie zejsc nizej (?)(zoom) w wersji sciagnietej (za darmo ) w ktorej trzeba sie zarejestrowac schodzi sie na 40 metrow no i pokazane sa b.dokladne dlug. i szer.Geo. Pozdrawiam Jan PS: Marku odwiedze Cie geoportalowo -przygotuj skrzynke piwa...hi,hi 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.