Skocz do zawartości

Strona z mapą Polski. Warto obejżeć. Polecam

GRZECHU I JURAS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ładnie to z satelity widać, ale fotki starawe.... WV Transportera, który stoi obok mojej "stodoły" nie mam już od 5-ciu lat! A on tam nadal stoi...

Myślałem ,że lotnisko z własnoręcznie "wystruganym" napisem będzie widać... Coś po prostu za wolno lata ten satelita :D

Opublikowano

Może dlatego wypada gorzej, że ten satelita oblatuje nas szerokim łukiem, aby ominąć tą "pachnącą" atmosferkę lustracji, mściwości, nienawiści , zakompleksienia i arogancji? To mój żart oczywiscie i nic, broń boże o polityce...Ale na poważnie, ciekawe rzeczywiście dlaczego te "nasze" fotki są takie słabe? Może to też sprawa kaski, jaką trzeba za nie zapłacić Wielkiemu Bratu?

Opublikowano

Witam, ogladalem i Google Maps i Geoportal i kazdy z nich ma plusy i minusy ... w Geoportal widzialem miejsca w Polsce ktore nie potrafi pokazac (lub pokazuje b.niewyraznie) Google... Google ma zdjecia z przed chyba 3 lat - mimo ze pisza ze to wersja 2007 poprawiona - przez ten czas wybudowano obok 3 domy i zburzono 1 Fabryczke ....w starszej wersji Google widzialem moje autko pod domem - poza tym byla bardziej 3 D ! ta wersja jest za plaska ! -zawsze jak cos poprawia to spier...spieprzom....

I jeszcze cos - na tym linku Google nie idzie zejsc nizej (?)(zoom) w wersji sciagnietej (za darmo ) w ktorej trzeba sie zarejestrowac schodzi sie na 40 metrow no i pokazane sa b.dokladne dlug. i szer.Geo.

Pozdrawiam Jan

PS: Marku odwiedze Cie geoportalowo -przygotuj skrzynke piwa...hi,hi 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.