motyl Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś jest zainteresowany takim pokrowcem - bardzo chętnie postaramy się coś przygotować. A możesz określić przewidywane koszty ?? I fajnie by było aby w pokrowcu od kadłuba, była kieszeń na bagnet i ze dwie na pakiet
mazb Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A możesz określić przewidywane koszty ?? Myślę że około 120 brutto w wersji STANDARD, czyli: -pokrowiec na skrzydła; -pokrowiec na SW -pokrowiec na SK Pokrowce w jednym - wybranym przez klienta - kolorze. Wykończenia - pod kolor modelu. W wersji REVOC CUSTOM - czyli pokrowce z odwzorowanymi barwami i grafikami malowania modelu - zależnie od stopnia skomplikowania grafiki, ale okolice 200 brutto. I fajnie by było aby w pokrowcu od kadłuba, była kieszeń na bagnet i ze dwie na pakiet Kieszeń na bagnet doszywamy w STANDARDZIE w cenie pokrowców jeśli tylko klient sobie życzy, np. takie coś (komplet pokrowców na skrzydła do modelu YAK54, długość bagnetu:690mm, fi30mm z możliwością obustronnego wsadzania bagnetu): Kieszeń na pakiety - to już indywidualne ustalenia, ale nie widzimy żadnych przeszkód.
BodzioPilot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a co z pokrowcem na futabe 7 ?..
mazb Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a co z pokrowcem na futabe 7 ?.. Ooooo... Wysłałem wczoraj do Pana PM ale widzę że coś się nie wysłało Mówimy o wersji FUTABA 7C 2,4GHz czy - że tak powiem - "normalnej" ??
BodzioPilot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Mam na mysli Futabe 7c 2.4 ghz , no chyba normalnej:D
mazb Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 Kilka nowości - zapraszamy www.revoc.eu
mazb Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 Nowości w ofercie www.revoc.eu
s1016 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 mazb, Czy do Spektrum Dx6i z anteną będzie pasował pokrowiec od DX7 ?
mazb Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 Nie. DX7 są troszkę niższe od DX6i Ale mamy już dostępne pokrowce na DX6i - nawet w dwóch wersjach. Dziś pojawią się w ofercie wraz z innymi nowościami
cobra Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Czy firma REVOC nie pokusiłaby się o spreparowanie pulpitów do nadajników? Konkretnie chodzi mi o Cockpit SX.
mazb Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 Czy firma REVOC nie pokusiłaby się o spreparowanie pulpitów do nadajników? Konkretnie chodzi mi o Cockpit SX. Jeśli chodzi o pulpity do nadajników - to raczej nie Natomiast jeśli mowa o POKROWCACH na nadajniki z pulpitem - to od pewnego czasu pracujemy nad tym. Powinny ukazać się w ofercie w przeciągu najbliższego 1,5 tygodnia.
mazb Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 Dostępny jest już pokrowiec do nadajników SPEKTRUM DX6i. Pokrowiec dostępny jest w dwóch wersjach: - standard - z wystającą poza pokrowiec anteną; - wersja II - antena znajduje się wewnątrz pokrowca. Z innych nowości w naszej ofercie polecamy szelki do nadajników. Ja osobiście gorąco polecam szelki przeznaczone do nadajników typu COMPACT. Po pierwszym lataniu w tych szelkach - nie zamienię ich już na żadną smycz
motyl Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Po pierwszym lataniu w tych szelkach - nie zamienię ich już na żadną smycz nie skromnie powiem "A NIE MÓWIŁEM ?? " :]
instruktor Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Marcin wyjąłeś mi te słowa z ust tej smyczy z awatara nie używam od przeszło roku i NIE będę jej używał
mazb Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 Na szelkach istnieje oczywiście możliwość naniesienia logo własnego projektu, np. takie :rotfl: (wczorajsze zamówienie).
mazb Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Już wkrótce oferta .:REVOC:. powiększy się o kolejne towary. Będą to m.in.: - ochraniacz na TX – jako że zbliżają się chłodne dni a latać trzeba - torba/pokrowiec na skrzydła w trzech uniwersalnych rozmiarach. O ile w przypadku pierwszego, niebawem na www.revoc.eu pojawi się specjalny formularz rejestracyjny - będziemy szukać testerów takiego ochraniacza - to w przypadku pokrowca na skrzydła, temat jest bardzo rozległy. Chętnie poznamy wasze propozycję jakie taki pokrowiec powinien wyglądać i posiadać wymiary – zamierzamy wprowadzić 3 modele takich toreb.
mazb Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Zgodnie z wcześniejszą obietnicą, zapraszamy ochotników do testowania ochraniacza na nadajnik. Szczegóły na www.revoc.eu
radek872 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Szkoda, że firma nie produkuje pokrowców na duże śmigła APC, ale takie pokrowce, które da się założyć na śmigło w modelu.Można to rozwiązać w bardzo prosty sposób.Dwuczęściowy pokrowiec z rzepem na wał silnika lub jeszcze prościej zaciągany sznureczek przy kołpaku.
mazb Opublikowano 4 Października 2008 Autor Opublikowano 4 Października 2008 Szkoda, że firma nie produkuje pokrowców na duże śmigła APC, ale takie pokrowce, które da się założyć na śmigło w modelu... Produkujemy coś takiego, tyle że na duże śmigła rzędu 125cm średnicy (paralotnie), ale jeśli ktoś jest zainteresowany mniejszymi rozmiarami - nie widzimy problemu.
Ładziak Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Super! Mówisz i masz :jupi: . Jestem pod wrażeniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.