mazb Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Nowe rzeczy M.in. autoryzowany przez ELPROG pokrowiec na ładowarkę PULSAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 W związku z zbliżającym się zamówieniem numer 100, .:REVOC:. postanowił przeprowadzić szybką akcję promocję pod hasłem "100 na 100", czyli: ZAMÓWIENIE Z NUMEREM 100 - GRATIS !!! Szczegóły akcji na www.revoc.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 no dobra dodam coś od siebie W górach sprawdził się IDEALNIE !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ooooooooooooooo Ja kce takie cos... mazb, czy cos podobnego dla EG sie znajdzie? i przyszlosciowo dla Falcona? i ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ...czy cos podobnego dla EG sie znajdzie? ...i ile Torba na EG jest obecnie w fazie projektowania. Jeśli dobrze pójdzie w przeciągu 2-3 dni powinna pojawić się w ofercie. Ceny nie jesteśmy niestety jeszcze w stanie podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A może pomyślicie o jakimś plecaczku na lotusa 2M arthobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Promocja 100 na 100 zakończona !! Zamówienie z numerem 100 złożył Pan Paweł z Ciechanowa - pokrowiec na nadajnik RC FUTABA T9. Wartość zamówienia: 70,00 A może pomyślicie o jakimś plecaczku na lotusa 2M arthobby W chwili obecnej pokrowce na modele szyjemy tylko pod indywidualne zamówienia klientów, więc jeśli jest potrzeba takiego plecaka - zapraszamy na e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Obiecana wcześniej torba na EasyGlider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Kilka nowości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Mazb, czy planujecie wypuścić na zimę te pokrowce na aparatury do latania w mroźne dni? Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi. Chodzi mi o te ocieplające pokrowce, do których szukałeś testerów jakiś czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Mazb, czy planujecie wypuścić na zimę te pokrowce na aparatury do latania w mroźne dni?... TAK Wszyscy którzy zgłosili się do uczestnictwa otrzymają w tym tygodniu e-maile. Sprawa troszkę się przeciągnęła w czasie z powodu małego problemu technologicznego, ale myślę że w tym tygodniu wyjdą pierwsze testowe sztuki (bo zima za pasem:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 To doskonale Myślę że sprawię sobie taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 NOWOŚCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A wraz z życzeniami - mały upominek. Na wszystkie zamówienia złożone w dniu 24.12.2008 - RABAT 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 No włąsnie sobie plauje zamowic dzisiaj pare zeczy od was . Mam taki mały problem ceny wyswietlaja mi sie w euro, u was jst to samo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 No włąsnie sobie plauje zamowic dzisiaj pare zeczy od was . Mam taki mały problem ceny wyswietlaja mi sie w euro, u was jst to samo?? W tej chwili tylko EURO ale przyjmujemy wpłaty w PLN (wedłuóg kursu euro). Przepraszamy za utrudniania ale nadal pracujemy nad oprogramowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 przy obecnym kursie i tendencji euro lepiej sprzedawac w tej walucie (lepiej dla sprzedawcy, nie dla nas, i dziwne ze polski sklep sprzedaje w euro :? ) Zastanawia mnie tylko to ze juz kiedys na stronie szlo wybrac wersje jezykowa i ceny zmienialy sie z PLN na EURO. Dla nas polakow jest to sytuacja niekorzystna poniewaz nie tak dawno pokrowiec kosztowal ok 60-70zl, a teraz wychodzi grubo ponad 80zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dokładnie. Dlatego tez zamówiłem tylko to co potrzebowałem a pokrowiec musi poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Przepraszamy za utrudniania ale nadal pracujemy nad oprogramowaniem. Badzcie wyrozumiali swieta sa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zastanawia mnie tylko to ze juz kiedys na stronie szlo wybrac wersje jezykowa i ceny zmienialy sie z PLN na EURO. Przepraszamy za utrudniania ale nadal pracujemy nad oprogramowaniem. A dla ułatwienia proszę przyjąć kurs 1euro = 4 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.