tikicaca Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mikolaj sprawil mi mala modelarska niespodzianke, i przyniosl praktyczny prezencik Jakosc jak zwykle w Revocu - REWELACJA Swietna sprawa jak idzie sie polatac na boisko elektrykiem, a maszerowac z walizka byloby nie wygodnie, a wrecz komicznie a tu jeszcze sa kieszonki na pakieciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 a ja czekam na swoj prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Poszukujemy osoby do zespołu .:REVOC:. z biegłą znajomością języka angielskiego. Wymagania: duża dyspozycyjność online (GG, Skype, e-mail). Szczegóły: GG:6257330, Skype: r-e-v-o-c, email: revoc@revoc.eu, tel.: 503163812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Podawanie cen brutto w EUR w kraju który nie przyjął waluty Euro nie jest najlepszym pomysłem. No chyba, że podajecie cenę netto, co też nie jest najlepszym pomysłem w sklepie internetowym. Może i bym kupił tylko co zrobięz fakturą VAT wystawioną w EUR od kogoś kogo NIP zaczyna się od PL. Przecież fakturę powinienem dostać zgodnie z płatności on-line która będzie dokonana w EUR, bo taka była oferta. A może dokonaujecie przelutowania kwoty VAT?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Od ostatnich zakupów nie wchodziłem przez długi czas na stronę REVOC. Widzę, że strona uległa całkowice zmianie. Ani słowa w języku polskim ( oprócz adresu ), znikły opinie produktów :?. Trochę szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów ! Chcielibyśmy zaprosić wszystkich do naszego nowego sklepu - REVOC Store Po kilku latach działalności w branży RC postanowiliśmy poszerzyć naszą ofertę o modele RC. Na dzień dzisiejszy w ofercie m.in.: Bill Hempel, Telink, GB Models, SebArt, Extreme Flight oraz EG Aircraft. Do wszystkich modeli - poza EPP - pokrowce GRATIS !! www.revoc.eu/store Dziękujemy za uwagę i zapraszamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam wszystkich ! Nowa dostawa: GB Models - YAK 55m - 1,4m (żółto/czerwony) GB Models - YAK 55m - 1,8m (żółto/czerwony) Telink - YAK 55 Telink - Su29 A w przyszłym tygodniu - NOWOŚĆ !!! Najnowszy i pierwszy w Polsce - KRILL MODEL - YAK 55m 28% !!! Dotrze do nas w okolicach 20 kwietnia, malowanie SC RACE BLACK (żółto/czarny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nowe video z YAK-ami z TELINKa 0:23 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Już jest ! Krill Model - YAK 55m 28% Przy zamówieniu do 02 czerwca 2011 - DUŻY RABAT !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam Panowie ! Otrzymałem informację od GB Models że YAKi będą dostępne od około 19 września. Niestety, prawie cała dostawa jest już zarezerwowana. Kolejna dostawa - za około 4 miesiące. Więc jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany zakupem tego YAKa z GB Models w tym roku - proszę o kontakt. Cena YAK 55m 1,8m + pokrowce: 390euro (około 1640pln przy dzisiejszym kursie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czy zapłacić można przelewem (z rachunku na rachunek) w złotych? Na stronie dopuszczone są tylko waluty obce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.