mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Wkręcasz go we wręge zamiast silnika i tyle. Potem wykręcisz. Dobry kierunek obrałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 A co z tymi panelami na końcu dlawicu mam je wyskrobać i zrobić nowe sa lekko rozbite tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 A co tam jest wsadzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 na końcu wała tuż przed śrubą jest zgrubienie około 1cm dł a na końcu jest wciśnięta taka brązowa panewka chciałem ją wyjąć lesz rozpadła się, będę musiał delikatnie wiertelem ją przewiercić a od strony kadłuba niema takiej jest tylko kawałek wężyka i panewka z teflonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Czyli była panewka z peeku. Będziesz musiał skombinować coś w to miejsce, dlatego wpadnij na te zawody do Lesznowoli bo tam się pewnie zaopatrzysz.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 a czy one mogą być z teflonu takiego białego ? a czy do dławicy wału powinno się dawać jakiś smar > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Tylna z teflonu raczej nie przeżyje. Zrób ją z brązu też będzie dobra. Smar do dławicy nie za bardzo, generuje zbyt duże opory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 hmmm ok to chyba pozostanę przy brązie chyba że gdzieś można kupić gotowe ?! a i jak zrobić nowy wał bo mam lekko wygięty po ostatnim pływaniu. syn kolegi nie wykręcił i przywalił w przeszkodę ale na szczęście tylko wał się wygiął wały się kupuje czy samemu robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Raczej wszystko robimy sami. Każdy zawodnik sam dłubie a Ci co nie mają na czym lub nie potrafią pozyskują duperele drogą kupna od innych. W Lesznowoli na pewno ktoś pomoże. Ja w klasach Eco nie pomoge więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 i tak już wiele pomogłeś za co bardzo dziękuje ja jestem zielony zupełnie jeśli chodzi o łodzie, o tej pory głównie latałem nawet nie wiem jaki silnik i regulator mam w moim eco jak go kupowałem sprzedawca mi nie zdradził parametrów pływam na pakiecie 2s 5000mah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Od kogo go kupiłeś? Może załatwie jakieś części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 oj nie pamiętam to było 2 lata temu tu jest jego oryginalne malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Oj.. znam właściciela, już nie startuje. Model z tak zwanej " Kędzierzyńskiej szkoły" niestety nie moja liga, nie pomogę. Wpadnij do tej Lesznowoli, tam na pewno dobierzemy wałek i panewki bo będzie od kogo kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 daj linka do tych zawodów do jakiejś informacji ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 http://www.pdf.rconline.pl/slizgi.jpg http://www.modelteam.com.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=2532 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cześć Przyjedź jak Michał radzi do Lesznowoli - weź ze sobą model. Popatrzymy, pomyślimy i doradzimy. Zapraszam Ja jestem z Piaseczna - deklaruję pomoc ale jak pisze Michał teraz to już trzeba pomacać i zobaczyć co tam u Ciebie w trawie piszczy. Pytaj p Michała albo o Maćka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ja z Żoliborza z tym ze chwilowo niemam transportu wiec komunikacja będę musiał sie tłuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja z Żoliborza z tym ze chwilowo niemam transportu wiec komunikacja będę musiał sie tłuc Nie mniej zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 no dobra ostatnie pytanie a jak bym chciał wymienić wał na nowy to jak się do tego zabrać jak zdemontować stary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jestesmy na zawodach. Przyjedź pogadamy. Od eco masz tu światowych fachowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi