mazur Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Podobno można pozyskać pieniądze na działalność modelarską ze środków unijnych. Może ktoś by to sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A może ty byś to sprawdził ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jeszcze nie sprawdziłeś :?: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jeszcze nie sprawdziłeś :?: :lol2: No to zostałem spsikany a chciałem dobrze. Usłyszałem w formie "jedna pani powiedziała drugiej pani" niestety nie mogę tego sprawdzić i napisałem w temacie "nie sprawdzona plotka" Pieniądze z Unii kapią na kulturę, szkolnictwo, ochronę środowiska i tak można wymieniać bez końca to dlaczego nie miałby dostać kółka zainteresowań dla młodzieży. Modelarstwo to też pewnego rodzaju nauczanie, rozwijanie zdolności politechnicznych. Być może jest to prawda i znajdzie się ktoś kto zna temat i pomoże. Rydzyk przeciwnik Unii dostał kasę a modelarze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Można dostać z UE dofinansowanie na Działania Celowe. Jak ją zorganizować ... to już inna sprawa. P.S. Na pytanie już dostałeś odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.