Areq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, Za parę tygodni jadę z rodzicami na wczasy w rejon Tatralandii/Liptowskiego Mikulca. Zastanawiam się czy opłaci mi się zabrać ze sobą jakiś szybowiec celem polatania na jakimś zboczu . Liczę na Wasze doświadczenia i opinie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zastanawiam się czy opłaci mi się zabrać ze sobą jakiś szybowiec celem polatania Myślę, że to ewentualne polatanie nie zwróci kosztów wczasów. Ale może mylę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Byłem w zeszłym roku w tatralandi. To szczerze nie widziałem tam blisko zboczy .Ale niezwracałem zbytni uwagi. Tatralandia ( aquapark ) lezy w srodku pól rolnych ;D jest to juz poza miastem Jeżeli bedziesz w aquaparku to polecam zjeżdżalnię BLACK HOLE - ČIERNA DIERA. WRAŻENIA NIESAMOWITE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Heh myślałem, że to w górach bardziej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Zobacza są i polecam brać model. Co roku są tam rozgrywane zawody F1E (modele zboczowe sterowane mechanicznie) a nawet i mistrzostwa świata tam były rozgrywane wiec raczej da się polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Noo i taka opinia to mnie cieszy dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.