toptome69 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 OOOOOO ale się działo Pogody na latanie zbytnio nie było więc się zebraliśmy by popracować przy lotnisku Pokosiliśmy do końca teren Pograbiliśmy to co było rano skoszone A potem udało się niektórym polatać Robiło się ciemno a oni nadal latali tak się nagrzali Jeden tak się zmęczył aż musiał się położyć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Elegancko aż się chce polatać tylko pogoda kiepska i brak czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Trzeba Zlina podpicować ;-) Lata ktoś jutro po 5 rano? :-P:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 ... Lata ktoś jutro po 5 rano? :-P:-P Dlaczego tak późno? Jasno się robi już przed czwartą Niestety u mnie nawet w tych godzinach brak czasu Ale by się polatało czymkolwiek, silnikowcem, szybowcem, kosiarką, czy na grabiach. U mnie przez najbliższy czas niestety brak czasu na cokolwiek, a tak chciałbym dołączyć do ekipy (może kiedyś się uda). Na chwilę obecną pozostaje mi tylko "zdalnie" dopingować i oglądać Wasze poczynania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Piotrek o piątej możemy już kończyć Krzysztof jest taki czas że są rzeczy ważne i ważniejsze. Ale jak skarby podrosną to zabieraj żonkę, młodzież na spacer. Fajne tereny tylko kocyk ,koszyk z prowiantem i dobra zabawa murowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zrozumiałem, że o 5 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Tak Piotrek pytał o piątą rano, ale o tej to już niektórzy kończą latanie Dziś do południa było super Przyjechali na lotnisko wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma w domu dzieci to możemy polatać szkoda że nie było towarzystwa Polatałem i Heronem i TraiStarem Trawka mimo skoszenia dla małych kółek takich jak przy TrainStarze robi za hamulec, ale udało się wystartować No i poleżałem chwilę na kocyku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ładnie Panie Tomku Widać to lotnisko na większe modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Oj tam oj tam Damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Trzeba zmienić przyzwyczajenia ze starego lotniska Widok w kierunku na lotnisko z innej perspektywy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Gdzie ty tam byłeś panie Popołudniem już tak pusto na lotnisku nie było Można było popatrzeć na wysokie loty Janusza Na Andrzeja tez można liczyć Tomasz po świstał po niebie choć dawno go nie było Odwiedzili też nas też inni goście 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Notoryczny brak czasu nie pozwala mi na takie fajne wyjazdy ale znowu znalazłem coś z nieodległej przeszłości Strzelce 2011 widoczek z 'Bloczku" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kto dziś fruwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tak rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam O ktorej "horn3t" będziesz bo juz czekam i chciał bym załatwić sprawy formalne Lokalizacja bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Marcin ty już byłeś od 9 tej? Popatrz a my dopiero po 10 przyjechaliśmy i nie chwaliłeś się że już godzinę się opalasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Poranek bardzo udany na razie zajawka więcej zdjęć za chwil parę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Polataliśmy wspaniałe przedpołudnie Z chęcią obejrzę resztę fotek , a może filmiki, które kręcili Tomek i Piotrek !!! Jeszcze jedno pytanie. Kto miał ten model ala bocian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udało się wcześniej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Super zdjęcia jak zwykle poproszę na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi