Shock Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Temacik dla spokoju "uprzątnięty" zgodnie z prośbą . Latamy w Choczni dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dzięki Rafał pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Bo gdzieś modele trzeba hangarować i serwisowac:) Glajta mam bez napędu nie lubie pierdziawki za uchem przy 40km/h.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxp7000 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam Panowie czy moge w któryś dzień wpaść do was na lotnisko i polatać? Czy trzeba się jakos zapowiadać? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witaj Piotrze jasne że możesz kiedy ci pasuje , a my przeważnie latamy w sobotę lub niedziele , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxp7000 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Super Wiec postaram się obetrzeć sprzęt z kurzu i dołączyć do was;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jak mogę spytać Piotrku to co ze Sobą przywieziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 No właśnie Piotrek co masz do latania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxp7000 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Koledzy jedyne co mi jeszcze z latających zostało to Frenzy 100 z elektrykiem. Tylko nie wiem czy kołeczka na trawę nie będę miał za małe bo zawsze startowałem z drogi albo chodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Jadę dziś Piotrek po południu na lotnisko jak masz ochotę to wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxp7000 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Panowie jutro dajcie znać jak się będziecie wybierać jutro. Dzis udało mi się znaleść wał do mojego outrunnera Wiec na jutro będzie wszystko gotowe. Bateryjki się już balansują oby tylko nie lało. Bo widze ze ciemne chmury nadchodzą. Leszku dzis nie dałem rady bo dopiero co do domku wróciłem;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Spokojnie Piotrku latamy w niedzielę Dzisiaj po pewnych korektach zmianach ustawień wilga lata wyśmienicie Loty super pogoda bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxp7000 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 No no pieknie lata, i lądowanie jak po maśle. ????☀️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 No nareszcie lata super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dzisiejszy oblot trzymetrowej wilgi https://youtu.be/zUSHWqZollo https://youtu.be/2-GzgiR6bXg https://youtu.be/gHMeQAW9uR4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 I mnie przy tym nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dzięki Janku za filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Rzeczywiście lata bajecznie , a lądowania są najfajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 No powiem ci Janku że jestem zadowolony jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxp7000 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Chyba po latałem Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi