Janek.T Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Jutro ma być ładna pogoda , czyli po obiedzie się spotykamy na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Chyba po latałem Panowie... Piotrek spokojnie mam jeden pakiet 22v 6s 5000ah mogę ci wziąść?? Dokładnie Janku jutro furgomy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxp7000 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Panowie o której się spotykacie? Jeden pakiet mi odżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Panowie o której się spotykacie? Jeden pakiet mi odżył Piotrek będziemy koło 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Garstka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dzięki Panowie za wspólne loty dzień super pogoda wyśmienita do zobaczenia za tydzień . Super zdjęcia Kamil dzięki , że wrzuciłeś jak obrobie swoje to też wrzucę cosik heheh I parę fotek ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 dzisiaj to rzeczywiście było wspaniale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Jeszcze kilka zdjęć z wczoraj autor Krzysiu Mroczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Super loty chłopaki pogoda z małą przerwą na ulewę ogólnie dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Szło od Wadowic do nas,grzmiało ale nie doszło . Udało się polatać .Ostro latacie ,fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 No myśmy Rafał składali na szybko modele i do auta Ale popadało 15 minut i pogoda zrobiła się super fajna pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 dzisiaj się wylataliśmy na całego , było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Wczorajsze loty walka z bocznym wiatrem filmy nagrał Krzysiu Mroczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Krzysia T rex 600 w pogoni za Janka Piprem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 filmiki wyszły fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Filmik z pokładu mojej wilgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam Można Was odwiedzić ??? Jakieś namiary na Wasze lotnisko. Widzę że miejscówka urokliwa a widoki imponujące Jakieś bilety wstępu itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Boguś nie pytaj czy można tylko nas odwiedzaj ???? Jak dojechać jest na początku naszego tematu filmik z instrukcją ???? Daj tylko znać kiedy chcesz do nas zaglądnąć. Acha bilet wstępu... No cóż popstrykasz fotki i załatwione ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Boguś nie pytaj czy można tylko nas odwiedzaj Jak dojechać jest na początku naszego tematu filmik z instrukcją Daj tylko znać kiedy chcesz do nas zaglądnąć. Acha bilet wstępu... No cóż popstrykasz fotki i załatwione No to super. Fotki powiadasz... jak tylko będę umiał w nowym miejscu to czemu nie. Z mojego rozeznania to chyba to jest ta miejscówka Przyjazd zapewne w któryś dzień sobota lub niedziela. Myślałem teraz z tym że w Godziszce k/ Żywca są I ŻYWIECKIE ZAWODY MAKIET SZYBOWCÓW Niestety żadnej informacji nie ma w sieci albo słabo szukałem. Jedynie znalazłem terminarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Boguś serdecznie zapraszamy do nas Jeszcze filmik jak Janek zadymił No to super.Fotki powiadasz... jak tylko będę umiał w nowym miejscu to czemu nie. Z mojego rozeznania to chyba to jest ta miejscówka Screenshot_3.jpg Przyjazd zapewne w któryś dzień sobota lub niedziela.Myślałem teraz z tym że w Godziszce k/ Żywca są I ŻYWIECKIE ZAWODY MAKIET SZYBOWCÓW Niestety żadnej informacji nie ma w sieci albo słabo szukałem.Jedynie znalazłem terminarz Boguś proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi