Łukasz.S Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Pewnie czekasz na śmigła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Pewnie czekasz na śmigła Hehehe a skąd wiedziałeś? Hehehe a skąd wiedziałeś? śmigła tak ale jeszcze serwa musiałem zamówić na wysokość i lotki . Mam co prawda jakieś ale wolę dać nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 No i loty się odbyły było super Pogoda do południa nie dawała nadziei na latanie ale po południu zrobiło się znakomicie, piękne warunki i wspaniałe loty. W dniu dzisiejszym na lotnisku polataliśmy : Janek piprem i yakiem i ja piprem PA-18 Odwiedzili nas również Kacper z Andrychowa z tatą. ps. Janek testował dymy założone do pipra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Janek ale zrobiłeś mocną mieszankę ????... Ja niestety nie mogłem przyjechać bo gości nie pasuje zostawić, ale wieczorem udało się oblatać Jantara w elektryku na naszym starym lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Janek ale zrobiłeś mocną mieszankę ... Ja niestety nie mogłem przyjechać bo gości nie pasuje zostawić, ale wieczorem udało się oblatać Jantara w elektryku na naszym starym lotnisku WP_20160703_19_59_19_Pro.jpgWP_20160703_19_44_29_Pro.jpg Super Łukasz Jantar wygląda znakomicie , szkoda jednak , że nie dałeś rady przyjechać do Choczni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Leszku Jantar lata lepiej jak wygląda ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I jeszcze parę fotek z wczoraj oraz start piperka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Piękne macie to lotnisko Tyle miejsca to rarytas tylko to koszenie ,ale jak widzę macie większe modele więc sobie poradzą U nas już po czterech pięciu dniach maluchy mają problemy z trawą pozostają szybowce Życzymy udanych lotów i pozdrawiamy z Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Fajnie chodzi na silniku ten Jantar Piotrka. Co tam ma zamontowane w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Dziękujemy i pozdrawiamy również Bydgoszcz No kosić trzeba też ale wiadomo większe modele sobie bardziej radzą nie trzeba aż tak często kosić Piękne macie to lotnisko Tyle miejsca to rarytas tylko to koszenie ,ale jak widzę macie większe modele więc sobie poradzą U nas już po czterech pięciu dniach maluchy mają problemy z trawą pozostają szybowce Życzymy udanych lotów i pozdrawiamy z Bydgoszczy Tomku Jantar lata ci znakomicie bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Łukasz jutro podpytam Piotrka i ci odpiszę Ja byście mieli ochotę do nas zerknąć to zapraszamy do wątku http://pfmrc.eu/index.php?/topic/62152-lotnisko-strzelce-dolne/page-4 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/44643-lotnisko-bydgoszcz-fordon/page-101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam kolegów I stało się dzisiaj zakończyłem pracę nad Huskym Model przygotowany do pierwszych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Muszę Leszku przyznać że masz znowu ładny model ???? Kiedy oblot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Muszę Leszku przyznać że masz znowu ładny model Kiedy oblot? Dzięki Łukasz no myślę , że na spokojnie po pikniku na żarze będę oblatywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 W piątek rozpoczął się piknik modelarski na Górze Żar. Trwał on do dzisiaj i był bardzo udany. Bardzo dużo wspaniałych modeli , piękne loty . Będzie co wspominać długi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Tak Leszku SUPER było, będzie co wspominać do przyszłego roku i kolejnego pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Tak Leszku SUPER było, będzie co wspominać do przyszłego roku i kolejnego pikniku Łukaszu więcej zdjęć wrzuciłem na stronie pikniku Żar na tym forum oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witak kolegów Mogę się pochwalić nabytkiem o którym marzyłem od długiego czasu Można powiedzieć , że ten samolot zamyka listę moich oczekiwań jeśli chodzi o modele, oczywiście na chwilę obecną Wilga 2,4 metra rozpiętość , długość 172 cm wysilość modelu od podłoża 63 cm ,kadłub laminatowy skrzydła konstrukcyjne model robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 No toś zaszalał .Ładna ,masz już całkiem sporą kolekcję górnopłatów ,wypadało by tylko nimi polatać . Jakieś info o modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Faktycznie zaszalałeś muszę się kiedyś wprosić na kawkę Model zaje...sty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi