Janek.T Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Leszek oblatujesz w sobotę Cessnę bo ma być piękna pogoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ja w sobotę będę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Oczywiście już przygotowana Janku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Odwiedzę Was w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jak jest pogoda to mi jakieś wesele w rodzince wypadło. No nic może jeszcze we wrzesniu będzie pogoda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Spoko Grzegorz na pewno będzie nie raz jeszcze ładna pogoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Dzisiaj choć na początku wiało dość mocno to po 16 zrobiło się całkiem przyjemnie i można było się wylatać za wszystkie dni nielotne Ja oprócz lotów śmigłowcem zadebiutowałem samolotem FunCub Multiplexa Leszek oblatywał Cessnę, Janek śmigał Decathlonem nawet po zmroku Polataliśmy we trójkę naraz FunCubami Dziękuję kolegom za wspólne latanie i za jak zawsze miłą atmosferę. Do następnego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 No loty super udane Wylataliśmy się dzisiaj było super.... Krzysiu super filmiki i zdjęcia dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Wczorajsze loty faktycznie udane mimo problemów ???? P11 oblatana, Mateusz zadowolony. FunCubów coraz więcej. I Janek na koniec prawie po ciemku latał ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Tak latałem prawie w nocy na światłach ,ale niestety nie udało się tego nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Decathlon podczas zapadających ciemności świecił pięknie na niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 I panowie nowy nabytek dzisiaj przywieźliśmy z warszawy Zajęcie na zimę już jest Wilga Frisch skala 1/3,5 rozpiętość 3,2 metra długość 2,25 metra planowany silnik boxer 150cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Leszek gratuluję nowego nabytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Leszku teraz widzę że Wilgi uzależniają ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dziękuję Krzysiu Leszku teraz widzę że Wilgi uzależniają Najmniejszą sprzedałem przez zimę składam tego byka hmmmm a może do zimy zrobię zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Super...Leszek pięknie pięknie,Wilga sama w sobie jest bardzo urodziwa.Z czego kadłub zrobiony bo wygląda jak laminat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Super... Leszek pięknie pięknie,Wilga sama w sobie jest bardzo urodziwa. Z czego kadłub zrobiony bo wygląda jak laminat. Tak Bogdan one są z laminatu Ale roboty z tym będę miał sporo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Domyślam się że roboty od groma,natomiast z pewnością dasz radę.Za to efekt będzie zdumiewający, tak więc kibicuję Leszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Będzie Wilga jak ta lala !!! Już się nie mogę doczekać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 No kibice tego mi trzeba dzisiaj za wiele czasu nie było ale pierwsze kroki zrobiłem . Otwory pod szyby wycięte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi