Janek.T Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A zimą też można latać jak jest ładna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A zimą też można latać jak jest ładna pogoda Janek jak najbardziej, powiedziałbym że czasem jest wręcz idealnie zero wiatru, jedynie to paluchy marzną. Ale na Waszą miejscówkę wyjazd będzie utrudniony. Jedynie pojazd 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Jestem za !!! Zakończenie sezonu musi być !!! Oficjalne No ja zimą latam Nie dałbym rady wytrzymać bez latania Dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Krzyś to tak samo jak ja...Pozwoliłem sobie też zamieścić filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Boguś super Takie cuś można założyć do funcuba i śmigać po śniegu. Wystarczy koła zdjąć a w ich miejsce założyć narty Bo w kopnym śniegu mogłoby przyhamowywać za bardzo ( kapotaże ) Z pewnością do dużych samolotów też można takie coś zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 O fajne fajne ... jak najbardziej do func....Koła raczej odpadają, przy puszystym śniegu i w ogóle śniegu płozy zdadzą egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Leszek lotnisko macie piekne,nie mowiac o modelach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Fajne filmiki chłopaki Ale ja zimy nie znoszę ..... Leszek lotnisko macie piekne,nie mowiac o modelach. Pozdrawiam Witamy cię w naszym gronie Andrzej Dziękuję fajnie , że ci się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dawno to chcialem napisac,ale nie moglem siz zapisac Posylam filmik mojej pierwszej malej Biga Moja BIGA 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Zajebiste masz te delty Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Oblot mojego samolotu bez planow,niestety z niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Andrzej co się stało z samolotem ? dlaczego uderzył w słomę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Cześć Andrzej no latają ci bardzo fajnie modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Zgadzam się z Jankiem Bardzo ładnie ci latają te samoloty..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Andrzej co się stało z samolotem ? dlaczego uderzył w słomę ? Kolega nie zauwazyl bala,to juz drugi raz,samolot poczaskany Cześć Andrzej no latają ci bardzo fajnie modele Czesc Janek,wielkie dzieki Zgadzam się z Jankiem Bardzo ładnie ci latają te samoloty..... Dzieki Leszek,teraz robie delte na turbine Prototyp latajacego skrzydla 176cm rozpietosci Pana Leona R Skrzydelko dalem koledze,szkoda zeby lezalo Prototyp latajacego skrzydla BIGI,rozpietosc 176cm,,prototyp Pana Leona R Skrzydelko dalem Koledze,szkoda zeby sie marnowal https://www.google.be/search?q=Bigi+latajaceskrzydlo+,budowa+krok+po+kroku&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi8yfXBytjWAhVDb1AKHf0uCQ0QsAQILg&biw=1366&bih=662 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Kolega nie zauwazyl bala,to juz drugi raz,samolot poczaskany Czesc Janek,wielkie dzieki Dzieki Leszek,teraz robie delte na turbine Prototyp latajacego skrzydla 176cm rozpietosci Pana Leona R Skrzydelko dalem koledze,szkoda zeby lezalo Prototyp latajacego skrzydla BIGI,rozpietosc 176cm,,prototyp Pana Leona R Skrzydelko dalem Koledze,szkoda zeby sie marnowal https://www.google.be/search?q=Bigi+latajaceskrzydlo+,budowa+krok+po+kroku&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi8yfXBytjWAhVDb1AKHf0uCQ0QsAQILg&biw=1366&bih=662 I jeszcze jedna BIGA7 sobie smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Masz Andrzej talent jak ty takie budujesz z głowy bez planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Dobra chłopaki odpocznijmy trochę od delt Jest ważny temat jeśli chodzi o bezpieczeństwo na lotnisku sprawę przedstawi kierownik ruchu lotniczego Krzysiu Musimy poważnie zastanowić się nad bezpieczeństwem . Lotnisko się powiększa , jest nas tam coraz więcej a co za tym idzie wesoło przyjemnie ale niebezpiecznie. Myślę , że musimy poważniej podejść do zasad bezpieczeństwa na lotnisku. Rozmawialiśmy z Krzysiem i uważamy , że są pewne sprawy o których warto powiedzieć . Prosimy o wnoszenie uwag jeśli ktoś ma swoje zdanie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 To jest koncepcja bezpieczeństwa lotów na naszym lotnisku. Omówiłem temat z Leszkiem. Czas przedstawić temat publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 To jest koncepcja bezpieczeństwa lotów na naszym lotnisku. Omówiłem temat z Leszkiem. Czas przedstawić temat publicznie. To jest koncepcja bezpieczeństwa lotów na naszym lotnisku. Omówiłem temat z Leszkiem. Czas przedstawić temat publicznie. No Krzysiu powiedz nam jak to byś widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi