Leszekm35 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Spokojnie Grzesiu moja wiosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Moja też, ten rok zapowiada się w obfitość "nowości":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dokładam fotki z wczorajszego oblotu wspaniałej wilgi Roberta, lata prawidłowo, teraz pójdzie do malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Fajne fotki Janku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Podnosicie poziom Panowie! moje 2.3m wygląda przy tym jak solo do wcześniejszej Wilgi;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Grzesiu spokojnie za rok zbudujesz coś na 3,5 metra pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No widzę, że coś przespałem Gratulacje !!! Fajny oblot i kometarze Leszka Już czuć wiosenne klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No przespałeś szczerze mówiąc myślałem że widziałeś ale z drugiej strony coś za cicho byłeś hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 A może Krzyśku byłeś czymś zajęty i nie przespałeś tego czasu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 A może Krzyśku byłeś czymś zajęty i nie przespałeś tego czasu ???? No byłem. Dochodzę do siebie po operacji. Przez parę dni niewiele do mnie docierało. A dzisiaj sobie zrobiłem model wnętrza kabiny do mojego BO-105. Zużyłem na to całą jedną tekturę z tyłu kalendarza i trochę taśmy Taka rzeźba ale wolę marnować papier niż balsę i sklejkę. Tak można kupić gotowy kokpit za 128 euro... Ale ja nie byłbym sobą gdybym sam czegoś nie robił Pozdrawiam chłopaki !!! Oby do ciepłej wiosny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Oj nie wiedziałem że coś Ci dolega... W takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia ale czuje że dłubanie przy BO-105 pomaga ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Oj nie wiedziałem że coś Ci dolega... W takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia ale czuje że dłubanie przy BO-105 pomaga Dłubanie przy heli dobre na wszystko !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Super ci to idzie Krzysiu A ja dostałem folię od Grzesia i wziąłem się za krycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 No Leszku. Ślinka cieknie jak widzę jaki piękny samolot powstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Dziękuję Krzysiu i odwrotnie jak widzę Twojego BO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jeszcze Leszku szybek brakuje i model gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 No Janku z szybami to wiesz jak jest musze wszystko zrobić ????dla siebie i paru osób a to już takie hop nie jest.Ale ogarnę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 A to ja się pochwalę. Coś znowu do przodu. Zrobiłem półki pod pakiety podwieszone bezpośrednio pod ramę mechaniki. Ma to na celu nie obciążanie podłogi makiety. Po drugie w razie konieczności serwisu dobrze jest, żeby możliwie jak najwięcej podzespołów było przy ramie. Skraca to czas wyjęcia mechaniki z makiety. Jest jeszcze jedna kwestia. Balans. Półki celowo zrobiłem dłuższe niż potrzeba. Balans postaram się wyciągnąć pozycją pakietów. Zobaczymy co wyjdzie. Do oblotu mechaniki jeszcze trochę czasu... Pozdrowionka dla Chocznia Team-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 No widzę Krzysiu że nie obijasz się i działasz ostro ze śmigłowcem , już widzę twoją piękną makietę na naszym lornisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie obijam się. Jednak im dalej w las tym więcej drzew... Co krok jakiś problem napotykam. A to taka układanka z wieloma niewiadomymi i czasami trzeba działać intuicyjnie. No chciałbym trochę popruć powietrze nad Choczniowską łączką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi