Łukasz.S Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nareszcie ???? już sie doczekać nie mogę jak ja ubiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Fajne gadżety, teraz tylko musicie jeździć po imprezach modelarskich jako team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Super koszulki dzięki Bogdan za organizację tego wszystkiego i poświęcony czas A wszystkim kolegom Życzę Zdrowych Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nie ma za co Leszku, ważne że wszystko udało się dopiąć na ostatni guzik.Również Życzę Wszystkim Pogodnych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Boguś super!!! Dzięki za zaangażowanie, projekt i załatwienie wszystkiego od A do Z. Wzajemnie życzę wszystkim Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Boguś koszulki bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Ja też Życzę Wszystkim zdrowych i Wesołych Świąt ???? ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dziś natrafiłem na najbardziej fajowy filmik na YT Co to za model ? jakiś Łukasz go wstawił.Czekałem jak wystartuje z SW i pewnie dałby radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Boguś to jest jeszcze nic... Mam w przygotowaniu inny ale muszę jeszcze nagrać parę filmików ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jak startuje z teko pudełka to niech spróbuje na nim wylądować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ok, wyląduje jak sie pogoda poprawi ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Filmik widziałem na fb No to czekamy na to co masz w zanadrzu Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A więc kibicujemy Łukaszowi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dzisiaj wieczorem odbył się dziewiczy lot BO-105. Uznałem, że mimo iż heli nie ukończony to muszę go podnieść. Nie miałem kamerzysty więc są tylko fotki. Śmigłowiec dał się dobrze prowadzić jak na pierwszy lot. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ładny ładny ???? na 5 zdjęciu wygląda jak prawdziwy. Widać że się sie urobiłeś ale efekt super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ładny ładny na 5 zdjęciu wygląda jak prawdziwy. Widać że się sie urobiłeś ale efekt super Łukasz urobiłem się to grzecznie i delikatnie powiedziane Przy małym synku który już chodzi i ma hopla na punkcie heli i samolotów od maleńkości w grę wchodziła tylko robota wieczorami i nocami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Twój synek to już chodzi i masz wolne ręce ???? a moja mała tylko na rękach to ja już nic nie zrobię ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Łukasz jest wyjście .......nosidełko i będziesz jak tybetański Szerpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi