Janek.T Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Krzysiu piękny wyszedł ci śmigłowiec i nawet masz lotnisko na niego jak trzeba koło domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Janek lotnisko mam na heliki i jakieś samoloty typu funcub spokojnie starczy Łukasz mój młody wszystkim się interesuje więc muszę go pilnować non stop i odciągać od wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzisiaj spontaniczny wyjazd na lotnisko Zabawa super loty udane wiało co prawda jak diabli ale ogólnie wesoło lotnie i ogniskowo hahah Chłopaki jak macie jakieś zdjęcia czy filmy wrzućcie coś bo ja dziś nie robiłem :) Robert gratulacje loty Twojej wilgi super no i to lądowanie ze zgaszonym, silnikiem baja ino gwizdało . A i (bokser też się spodobał ) Dzięki za wspólny fajny dzień i loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Noo ten bokser zrobił robotę;D a Wilga! Wymiata;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Noo w końcu uporałem się z filmikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Kurde i mnie taka imprezka ominęła... ???? Boguś filmik zajebisty ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 w decathlonie telepie lewą połówką wysokości co najmniej 2 razy widać na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Właśnie Janku miałem to pisać. Lewy ster wariuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Boguś ładnie to zmontowałeś Było też co montować Fajnie polataliście. Mnie Łukasz też nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bogdan dopiero teraz obejrzałem kurna świetny film dziękujemy to sezon rozpoczęty w sumie na maxa nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Fajnie że się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Fajnie że się podoba... Podoba to mało powiedziane jest za........ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dzięki koledzy za informację muszę ten statecznik sprawdzić , wczoraj było naprawdę bombowo na lotnisku nawet ten wiatr nie przeszkadzał dzięki wszystkim za towarzystwo daliście czadu , a ten filmik to mi się Bogdan tak spodobał że musiałem go sobie oglądnąć kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Koledzy , koleżanki itd W niedziele latamy u nas na lotnisku od około 10 . Kto ma chęć wpaść polatać zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Latamy Leszku będzie powtórka z zeszłej niedzieli , pogoda ma być piękna i słaby wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Noo w końcu uporałem się z filmikiem. Bogdan gratulacje,piekny film,taki film,to jest piekna pamiatka,Robert ,piekny model i lata super,gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dziękuję Andrzej... sezon przed nami długi więc na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja aby nakręcić sporo fajnych szybkich dynamicznych filmików, że o fotach nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Niedzielne latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Nowe modele kolegi Leszka, Cessna rozpiętość 3 metry, silnik ZDZ 80 cm i EXTRA rozpiętość 2,20, silnik DLE 55 cm https://www.youtube.com/watch?v=ZiE_n8fPfPE https://www.youtube.com/watch?v=kOxQwmtwoC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Hhahah Janku Extra już przygotowana do lotu, cessnę właśnie uzbrajam jutro próbuję odpalić silnik Po oblocie pełna renowacja cessny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi