f-150 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 A co to tak ładnie gruchnęło,słychać na filmie w 1,47min.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Gościowi się wóz wywrocil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Gościowi się wóz wywrocil. Cale szczescie ze kon butow nie pogubil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Kiedy to było kręcone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Krzysiu kręcone było podczas akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Teraz oglądnąłem z dźwiękiem. Kojarzę akcję. Woźnica miał szczęście że wóz mu się na auta nie wy...walił. Zdarza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Nowy nabytek na nasze lotnisko, niemiecki motoszybowiec, rozpiętość prawie 4 metry, silnik benzynowy 26 cm, niedługo oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Super maszyna janku ????będziesz teraz fruwal i fruwal ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 O kurde ???? A tam z tyłu to Jak 12 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Oblot mojej cessny Rozpiętość 3 metry silnik zdz 80cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 tak Krzysiu Jak 12 do sprzedania jak by kto chciał ze silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 No Leszku tylko pogratulować oblotu ???? Na początku filmiku myślałem ze Tomek poleci... ???? Udało się nam wspólnie z Jankiem uruchomić silnik w jego motoszybowcu C-Falke SF-25. Myślałem że będzie problem ale o dziwo wyglądało to tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 No i Panowie oblot motoszybowca udany Gratulacje jeszcze raz dla Janka Ogólnie wiało dziś jak diabli ale późnym popołudniem udało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Wiało ale się latało !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Krzysiu makietę masz piękną lata tak pięknie jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Modele z dzisiejszego dnia. Lot śmigłowca Krzysia https://youtu.be/JvR5TRRqWRo https://youtu.be/O8mwOocAWz4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Mimo wiatru było naprawdę fajnie , modele całe tak że dzień był udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Janku !!! Dziękuję za filmy z mojego lotu BO-105 Mam filmy z wczorajszego latania z Twoim motoszybowcem i postaram się coś wieczorem przesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 W takim razie czekam Krzysiu na filmik jestem ciekawy jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi