Łukasz.S Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Fajny ten RWD tylko pogratulować. No Grześ musisz ,,uspawać,, takiego SPECboxa ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Już lata jeden w Jacka veloxie:) Teraz jest płytka już z 2xbec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Super chłopaki Ja też polatałem z moim małym modelarzem jego pierwszym szybowcem orzełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 I tak Krzyśku dalej trzymać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 No brawo dla młodego pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Udany oblot Grzesia modelu RWD rozpiętość 2 metry, silnik RCG 15 cm benzynka. I kilka fotek z pikniku lotniczego w Nowym Targu. https://youtu.be/sbhQy_rCAKc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Brawo Grzegorz !!! Ładny samolot. No i kawałek historii. Z pikniku Stearman i mi-24 mi się najbardziej podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Super zdjęcia Janku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Na jednym zdjęciu myślałem, że to moje RWD. Filmik z oblotu tylko dla dorosłych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Fotki z wczorajszego udanego dnia, odwiedzili nas koledzy modelarze z Libiąża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 No i super ale mam pytanie do pilota delty z dziobem w ziemi. To było polowanie na krety czy co ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Super zdjęcia:) to Rwd na 3m lepiej by się prezentowało. Myślę, że to był test dziobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 No to Grzesiu kiedy start z budową RWD 3m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Grzesiu byłby fajny RWD na 3m a jeszcze leprzy 350 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Eee ja tam myślę że nie ma co takiego malca na 3,5 metra budować tylko odrazu iść w 5 metrów Do tego laweta i można latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Panowie 3m wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Panowie 3m wystarczą Jak dla mnie Grzesiu modele z przedziału 2-3 metry to złoty środek. Optimum. Chłopaki widzimy się 4-5 sierpnia w Nowym Targu mam nadzieję Jest miła atmosfera. Super ludzie o ich maszyny latające. Mamy co pokazać myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogru Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Grzegorz - ten Twój RWD to własny projekt czy z jakiegoś zestawu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Tzn. ja powiększyłem plany Wiesława Schiera. Przerobiłem centropłat i mocowanie statecznika poziomego na regulowane. Ogólnie model budowany kalka i piła włosowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek_kr Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Witam, Panowie bardzo chciałbym podziękować w imieniu swoim i kolegów za sobotnie przyjęcie na Waszym lotnisku. Lotnisko jak i towarzystwo przednie. Zapraszam z rewizytą na naszą łączkę w okolice Krakowa Poniżej nagrania z pokładu Drewniaków i kilka fotek z telefonu Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi