Łukasz.S Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 To ja dodam coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 To ja jeszcze też cosik Ciekawe czego te chłopy na tym 3 zdjęciu szukają tam u góry heheehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 I dzisiaj polataliśmy na całego Pogoda super warunki idealne , do tego pyszny gril Dzisiaj w powietrzu Łukasza szybowiec , Janka piper i decathlon mój piper i elektryki naszych pociech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dzisiaj faktycznie było super no i grill bardzo smaczny. Dołączył do nas nowy kolega to juz za niedługo bedzie na niebie ciasno ????. Myślałem że nie ma zdjęć z dzisiejszego latania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 No parę zrobiłem na szybko ale mało bo więcej dzisiaj latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witaj Janek, Musze Was odwiedzić bo miejsce super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witaj Marku serdecznie zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dokładnie ,szykujcie się na sobotę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ech ,Wy to robicie na złość.. Akurat w niedzielę jest piknik w Raciborzu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Rafał zawsze można odpuścić Racibórz i wpaść do nas polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A ja wybieram się na wesele siostrzyczki I też będę latać... z flaszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Niby można odpuścić Racibórz ale takie duże pikniki są tylko raz w roku (w danym miejscu) a do Was można przyjechać co niedzielę . Niestety, mimo że Was lubię wolę integrację z "ślunskimi" modelarzami ,z Wami jeszcze się nalatam nieraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Wiem Rafał tak zażartowałem oczywiście polatać można wspólnie razem zawsze Łukasz no to czeka cię nie zła zabawa no i faktycznie na pewno się nalatasz za wszystkie czasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jutro w Choczni latam stuningowaną wilgą Nowy lepszy wydech JMB brzmi super no i około 1,5 kg więcej ciągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 W zeszłą niedzielę i w tygodniu polataliśmy ja poszalałem extrą , Janek polatał piprem i pocholował szybowiec decathlonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Tak Janku oby tylko pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Loty się odbyły i jak najbardziej udały. Jedyny mankament to dość mocny boczny wiatr z którym trzeba było się zmagać przy lądowaniach ,ale poza tym super no i gości też nie brakowało. Janek nieźle nadymił piprem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 No to się Wam udało, a ja biegałem z torbami po sklepach... ☹ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Łukasz podpadłeś tyś miał latać ale samolotem w Choczni I jeszcze parę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Korzystając z pięknej pogody trochę polataliśmy z Jankiem Poza lotami rozpoczęły się prace z powiększaniem lotniska i równaniem go.Miały się one rozpocząć dużo wcześniej ale wiadomo na ekipę trzeba było poczekać. Lotnisko do tej pory miało około 70m długości a będzie miało około 140m Parę zdjęć z lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi