modelpiotrek Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Cześć Macie jakieś filmiki z latania Kangaroo ? mój kolega Marek jest bardzo zainteresowany również Kangaroowiec pozdrowienia dla Was z Raciborza i zapraszam we wrześniu 09 do nas na piknik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam, Panowie bardzo chciałbym podziękować w imieniu swoim i kolegów za sobotnie przyjęcie na Waszym lotnisku. Lotnisko jak i towarzystwo przednie. Zapraszam z rewizytą na naszą łączkę w okolice Krakowa Poniżej nagrania z pokładu Drewniaków i kilka fotek z telefonu Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy Cześć My również dziękujemy za odwiedziny , za super filmiki i zdjęcia Pozdrawiam w imieniu wszystkich i do zobaczenia Cześć Macie jakieś filmiki z latania Kangaroo ? mój kolega Marek jest bardzo zainteresowany również Kangaroowiec pozdrowienia dla Was z Raciborza i zapraszam we wrześniu 09 do nas na piknik Cześć Ja nie mam filmu ale napisz do kolegi Robert Mucha na messenger to jego model On dopiero zrobił nim może 3 loty także jest w fazie nauki i testów. Ogólnie lata to bardzo fajnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Dzisiejsze super loty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Filmiki bardzo ładne jakościowo ,widoczki z góry ładne nawet widać zaporę w Świnnej Porębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dzisiejsze loty Chocznia wilga 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Fajnie by było jak byście do nas wpadli polatać na piknik we wrzesniu 9 dwa kangaroo na niebie to byłby widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Kompletujemy ekipę ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Już się cieszę nie zapomnijcie o ESAch na bitwę 20 min pirotechniki hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 a kto się będzie bił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jak wszytko pójdzie z planem to wpadnę z Turbinatorem i może z czymś jeszcze. Szykujcie niską trawkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Wszyscy każdy z każdym pełny Full kontakt haha adrenalina na maksa Piotrek ho dla Turbinatora sam ja będę nosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Dzisiejsze popołudniowe latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dzisiejsze latanie cessna 177 2,9 metra i wilga 3,20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzisiaj polataliśmy gościnnie u chłopaków w Kętach było bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Czesc koledzy , przyjmiecie kolejnego w swoje grono ? Aktualnie Trex 470 ale w garazu czeka PC Porter na konwersje na elektryka oraz model predkosciowy do skonczenia . Wpadałbym na Wasza łake 3-4 razy w miesiacu głównie w tygodniu ale czasem tez w weekend na wspolne latanie , jesli sie zgodzice rzcz jasna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Hej...Szkoda że nie daliście cynkacza że wybieracie się do nas,bardzo chętnie przyłączył bym się.Tym bardziej że dawno nie widzieliśmy się, chyba wpadnę z rewizytą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Czesc koledzy , przyjmiecie kolejnego w swoje grono ? Aktualnie Trex 470 ale w garazu czeka PC Porter na konwersje na elektryka oraz model predkosciowy do skonczenia . Wpadałbym na Wasza łake 3-4 razy w miesiacu głównie w tygodniu ale czasem tez w weekend na wspolne latanie , jesli sie zgodzice rzcz jasna .PC porter jaka rozpiętość? Ja mam coś pod 3 metry na DL50. Też do ulotnienia. Latam dużo śmigłowcami. Widzę że masz rexia 470. Po prostu przyjedź kiedyś. Polataj z nami i zobacz czy Ci pasuje Chłopaki są super i pewnie Ci klimat siądzie. Ja teraz mam 2 tygodnie przerwy. Wczasy. Pozdrawiam. Hej... Szkoda że nie daliście cynkacza że wybieracie się do nas,bardzo chętnie przyłączył bym się. Tym bardziej że dawno nie widzieliśmy się, chyba wpadnę z rewizytą. Boguś wpadnij kiedyś bo mi fotki obiecałeś Weź Antosia i Mariana. Mnie teraz 2 tygodnie nie będzie. Ale chłopaki będą latać na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Janek nagrał w sumie dwa krótkie filmiki z Kęt Hej...Szkoda że nie daliście cynkacza że wybieracie się do nas,bardzo chętnie przyłączył bym się.Tym bardziej że dawno nie widzieliśmy się, chyba wpadnę z rewizytą. A no widzisz Bogdan w sumie Janek z Sebastianem rozmawiał osobiście myślałem , że wszyscy będą wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Chciałem poinformować wszystkich że z powodu problemów na naszym lotnisku w Choczni latanie modelami zostało wstrzymane , prawdopodobnie będziemy szukać nowego terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 unikatowa cessna 177 cardinal 3,0 metra Przed renowacją i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi