Gość Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Odkupię plany F-14 Tomcat takie jak te w linku. http://www.ebay.com/itm/F-14-Tomcat-80-inch-Wing-Giant-Scale-RC-AIrplane-Printed-Plans-Templates-/221856949434 Ni cholery nie mogę dogadać się z jankesami w sprawie ich wysłania a jak juz to cena zaporowa, to samo z Anglii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 A masz linka tych planów z UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Np tu http://www.ebay.pl/itm/F-14-TOMCAT-Sweep-Wing-scratch-80-WS-scratch-build-R-c-Plane-Plans-Patterns-/191689202855?hash=item2ca1911ca7:g:XZkAAOSwv0tVfyQZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak chcesz to Ci zamówię i wyślę ,u mnie wychodzi niecałe 30f z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki za pomoc ale cena jest zaporowa. Jeden koleś sprzedaje te plany w USA za 9 dolców na CD ale koło 100zł za przesyłkę która będzie szła miesiac pewnie. Napisałem do niego zeby mi wysłał sam plik tomcata to jaśnie pan "amerykaniec" nawet nie raczył odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 No jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki za pomoc ale cena jest zaporowa. Jeden koleś sprzedaje te plany w USA za 9 dolców na CD ale koło 100zł za przesyłkę która będzie szła miesiac pewnie. Napisałem do niego zeby mi wysłał sam plik tomcata to jaśnie pan "amerykaniec" nawet nie raczył odpowiedzieć. Slawek, Niestety takie sa ceny poczty w USA. Kilka lat temu kupilem plany w USA i relacja cenowa byla taka sama i szlo ladnych kilka tygodni (International Priority Airmail). A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Sorry za małe OT ale 2 tygodnie temu kupiłem serwa 4 szt. w USA. Przesyłka kosztowała mnie 5,5$ a paczka doszła w ciągu 10 dni. Nadmienię, że serwa były wepchnięte w kopertę i przyszły chyba jako list. Tak więc coś tu się nie zgadza i ktoś próbuje mocno naciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Problem rozwiązany. Chcę tu bardzo podziękować koledze Marcinowi "MASK" za pomoc w zakupie planów w USA. Bardzo dziękuję Marcinie i jestem zobowiązany. Sławek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi