Shin Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ok. Jeszcze tylko aparatura. Czy ktoś mógłby podać przykłady aparatur które są dobre dla początkującego? Najlepiej 6-cio kanałowa. POPRAWIŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Nie.Co to jest aparatura :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 mx-12, optic 6, RD6000 i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Może taką. http://allegro.pl/show_item.php?item=441182089 Tylko, że muszę poszukać gdzieś używanej.... Albo tą: http://allegro.pl/item440217493_sanwa_rd6000_super.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dasz rade kupic za 350-450 uzywana aparature 6ch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jestem prawie pewny, że kupię ten nadajnik i w tym sklepie. http://www.cyber-fly.pl/produkt-3.html Chyba, że znajdę jakąś okazję na używany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Mam mały problem ze skrzydłami. Czy mam to wyciąć. Może plany były źle rozrysowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Wszystko ok, z tej dolnej warstwy wystarczy troszke depronu zeszlifowac, posmarowac klejem, skleic tak jak sie da a reszte odciac edit: oczywiscie obetnij do rownosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Właśnie nie wiem ile obciąć Ale domyślam się, że górną warstwę aż do tego miejsca w której z dolną... EDIT Dałem "Pomógł" tym co mi pomogli. Czyli chyba wszystkim którzy pisali w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 A na razie czekam na wyposażenie, w poniedziałek wpłaciłem pieniądze a 23 opuściło Hong-Kong. :twisted: kiedy może być u mnie? Czekam także na nadajnik i odbiornik: nadajnik- esky 6ch 35 mhz odbiornik- esky 6ch Pozdrawiam, Shenshin. +++EDIT+++ Wyposażenie przyniósł do mnie listonosz. Raczej cła nie ma bo żadnej kartki w paczce nie widzę... Zdjęcie I mam mały problem. Nie dali mi do ładowarki zasilacza... może być taki dość zwykły zasilacz czy muszę kupować jakiś specjalny ze sklepu modelarskiego? Dostałem z nią takie kable: +++EDIT+++ Może być taki zasilacz od LiveBox'a? "Output: 12V --- 1,5A" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Drogi Shinie, Poczytaj ten dzial a odpowiedz na pewno sie znajdzie http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=62&sid=3dc7ca1ef959241917e5c8026bc915fe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Musisz mieć taki zasilacz jak moc wejściowa którą ładowarka pobiera. Czyli zasilacz oddaje xxV a ładowarka pobiera to z zasilacza czyli też xxV Powinno pisać na ładowarce Input DC: xxV A na zasilaczu Output- xxV W moim wypadku to jest tak. Zasilacz- Output 12V 2.0A Ładowarka Input DC 11V- 14V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoM Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Niedawno kupiłem tą ładowarkę i miałem problem z zasilaczem, tak jak Ty. Założyłem wątek i sporo osób mi pomogło, przeczytaj sobie: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dzięki... Ten od LiveBox'a działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Musisz mieć taki zasilacz jak moc wejściowa którą ładowarka pobiera. Czyli zasilacz oddaje xxV a ładowarka pobiera to z zasilacza czyli też xxV Strasznie mieszasz, myląc moc z napięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Musisz mieć taki zasilacz jak moc wejściowa którą ładowarka pobiera. Czyli zasilacz oddaje xxV a ładowarka pobiera to z zasilacza czyli też xxV Strasznie mieszasz, myląc moc z napięciem. Całkiem możliwe. Ale wiadomo o co chodzi? Wiadomo Chyba dosyć czytelnie to wytłumaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Absolutnie nie. Więcej, zwróć uwagę, że każda Twoja "porada" z ostatnich dni jest w gruncie rzeczy błędna, a dalej nie chciało mi się po prostu sięgać. To po co takie rady? Żeby brukować nimi drogę do piekła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A mi tylko chodziło o to czy może być zwykły zasilacz czy jakiś specjalny modelarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Absolutnie nie. Więcej, zwróć uwagę, że każda Twoja "porada" z ostatnich dni jest w gruncie rzeczy błędna, a dalej nie chciało mi się po prostu sięgać. To po co takie rady? Żeby brukować nimi drogę do piekła? Absolutnie tak. Widać na przykładzie osoby która postawiła pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 http://allegro.pl/item460972645_ek2_0041_kwarce_35_mhz_komplet_tx_rx.html Czy te kwarce będą działały z nadajnikiem ESKY 6ch i odbiornikiem ESKY 6ch? A może ktoś ma jakieś kwarce na zbyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.